Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 16 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de careul dintre Venus și Jupiter. 

Acum că Mercur și-a oprit retrogradarea, vom avea impresia că nimic nu ne mai stă în cale. Și s-ar putea să avem o surpriză! Adică, să ne dăm seama că noi singuri ne punem piedici. Că suntem nerăbdători, că nu lăsăm viața să se întâmple în funcție de ritmul ei. Deci este momentul să fim mai conștienți și să încercăm să găsim un echilibru între ce este în capul nostru și ce este în realitate. 

Berbec

Va fi una dintre acele zile în care nu te poți bucura din plin de evenimente și oameni. Te urmărește o oboseală. 

Taur

Venus se apropie de un careu cu Jupiter. S-ar putea să fii nevoit să te impui în anumite situații complicate din sânul familiei. 

Gemeni

S-ar putea să te simți blocat. Dar este doar în capul tău! Trebuie să te ocupi de prioritizare și totul va fi mai clar pe urmă. 

Rac

Efectele Lunii noi încă se simt. Vei avea nevoie să vorbești cu mulți oameni, să te plimbi, să înveți sau să te împaci cu unele rude. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu faci ravagii în portofel. Ci să abordezi o strategie financiară diferită pentru acest weekend. 

Fecioară

Dacă nu te lași condus de emoții, este perfect! Vei avea tendința de a lua totul personal și de aici, relațiile se pot complica. 

Balanță

Apropiații vor fi de mare ajutor. Energia ta nu este la nivelul dorit, deci trebuie să înveți să o dozezi pe cât posibil. 

Scorpion

Intențiile tale nu sunt aceleași cu ale partenerului. Și va trebui să negociați până ajungeți la un numitor comun. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să scapi de presiune. Nu te ajută deloc, și le complici și viața persoanelor dragi. 

Capricorn

Drumurile pe care le vei face vor fi presărate cu diverse încurcături. Dar, cu siguranță vei găsi de fiecare dată soluții. 

Vărsător

Nu este cazul să te bazezi pe rezervele de energie pentru că nu sunt. Ci ar trebui să îți simplifici programul zilei. 

Pești

Ai multe treburi de făcut. Și îți vei da seama că singur nu vei reuși. Cel mai bine ar fi să îl rogi pe partener să se implice alături de tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel