Horoscop, sâmbătă, 16 octombrie 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, luni, 13 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, luni, 13 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Sâmbătă, 16 octombrie, avem o opoziție între Venus și Lilith.

Venus face o opoziție cu Lilith. Deci Venus este conjunct cu Priap. Vom descoperi că traumele vechi pot deveni izvor de înțelepciune și că putem da un sens experiențelor din trecut.

Berbec

Este una dintre acele zile în care nu vrei să faci pe plac celorlalți, dar nu vei scăpa în totalitate. Totuși nu uita să îți rezervi câteva clipe în care să nu faci nimic.

Taur

Astrele îți recomandă să nu te uiți toată ziua la știri și să nu intri în discuții despre subiecte grele. Vei avea o mulțime de frici care nu trebuie amplificate.

Gemeni

Mercur se apropie de mersul direct. S-ar putea să ai câteva momente în care să ai impresia că timpul stă în loc și că nu se rezolvă nimic.

Rac

Treburile pentru casă îți vor aduce multă liniște. Ba chiar vor fi precum o formă de terapie. Membrii familiei vor fi destul de nehotărâți.

Leu

Trebuie să faci mai multe drumuri, dar chiar nu ai chef. Mai ales dacă vremea nu este așa prielnică. Discuțiile cu persoanele apropiate te scapă de plictiseală.

Fecioară

Ai tot amânat niște achiziții. Încă nu ești hotărât dacă merită banii sau nu. Este posibil ca o persoană dragă să îți dea un pont în acest sens.

Balanță

Opoziția Venus-Lilith te va provoca să spui lucruri la care nu te-ai fi gândit. Dar asta nu înseamnă că nu erau în mintea ta de mult timp.

Scorpion

S-ar putea să faci cheltuieli în urma unor impulsuri. Bine ar fi să fie ale tale și nu ale cunoștințelor. În continuare, vrei să stai mai retras.

Săgetător

Este o zi bună pentru a cuceri, pentru a te reîndrăgosti sau pentru a avea grijă de bunăstarea ta. Prietenii pot fi de ajutor astăzi.

Capricorn

Toată ziua vei alerga după câteva momente de liniște, în care să îți reîncarci bateriile. Dar vei avea foarte multe de făcut pentru partener și cei dragi.

Vărsător

Nu este cea mai bună zi pentru a pierde timp cu problemele prietenilor. Da, le poți oferi spijinul tău, însă nu până la sacrificiu.

Pești

Luna va tranzita semnul tău, deci este posibil să fii mai sensibl și leneș. Ar fi recomandabil să nu te obosești prea mult astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel