Horoscop, sâmbătă, 15 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur va face o conjuncție cu Venus. 

Mercur se apropie de o conjuncție cu Venus și de un careu cu Neptun. Avem talent oratoric, suntem curioși, dar ne vom expune riscului de a fi dezinformați. 

Berbec

De cele mai multe ori, nu ajung vorbele. Trebuie să fie însoțite și de fapte. Doar că tu, în perioada aceasta, te miști mai greu. 

Taur

Bugetul tău este amenințat serios! Astrele îți recomandă să nu te lași influențat de prieteni sau rude în acest sens. 

Gemeni

Te simți bine în pielea ta și nu înțelegi de ce oamenii au greutăți în a te înțelege. Astrele îți recomandă să nu forțezi nicio decizie.

Rac

Stai departe de planuri și scenarii! Ai tendința de a crede în unele impresii mai mult decât trebuie. Îți trebuie argumente și dovezi. 

Leu

Pe ultima sută de metri, reușești să eviți o situație tensionată cu prietenii. Încearcă să nu îți faci așteptări prea mari de la ei. 

Fecioară

Vei fi destul de autoritar. Le ceri tuturor să te urmeze, să facă doar cum vrei tu. Iar răspunsurile lor te vor dezamăgi. 

Balanță

Vrei să faci multe, dar când va fi vorba să te pui în mișcare, vei ezita enorm. Fii mai atent la chestiunile administrative!

Scorpion

Indiscreția s-ar putea să te coste scump! De aceea, cel mai bine ar fi să nu dai din casă, dar nici să participi la bârfe despre alții. 

Săgetător

Relația cu partenerul are parte și de suișuri, dar și de coborâșuri. Ce contează cu adevărat este faptul că va funcționa comunicarea între voi. 

Capricorn

Trebuie neapărat să ai o listă stabilită cu treburile zilei. Și încearcă să nu le faci tu chiar pe toate, ci să mai și delegi din acestea. 

Vărsător

Nu tot ce zboară se mănâncă! Există riscul să fii foarte naiv în unele ipostaze. Așa că încearcă să te bazezi pe sfaturile celor apropiați. 

Pești

Astrele te invită să nu aștepți să se strice lucrurile prin casă, ci să intervii din timp. Treburile gospodărești îți ocupă cea mai mare parte din timp. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel