Horoscop, sâmbătă, 15 ianuarie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/ astrolog DCNews
Daniela Simulescu/ astrolog DCNews
Horoscop. Soarele se apropie de o conjuncție cu Pluto. 

Ne pregătim de conjuncția Soare-Pluto în semnul Capricornului, de mâine, care ne va face mai radicali sau intransigenți. Acest aspect va conta in ecuația Lunii Pline de pe 18 ianuarie. Și pentru că Mercur și-a început retrogradarea, este posibil să ne întâlnim cu situații vechi care ne vor da de înțeles că este cazul să renunțăm la ceva.

Berbec

Astrele îți recomandă să eviți să te întâlnești cu oameni autoritari. Vei intra în conflict cu ei și îți vei strica șansa de a avea o sâmbătă liniștită.

Taur

Discuțiile în contradictoriu îți vor dăuna serios. Nu este cea mai bună zi pentru a le demonstra celor dragi că tu ai dreptate.

Gemeni

În prima parte a zilei, vei trece prin tot felul de stări. Dar după prânz, îți vei mai reveni și vei dori să interacționezi cu persoanele dragi.

Rac

Vei cere timp și atenție de la cei apropiați. Te vei supăra dacă vei observa că nu sunt la fel de implicați în interacțiune așa ca tine.

Leu

Astăzi vei avea nevoia de a te simți util. Și vei încerca să te ocupi de treburile gospodărești, să îi ajuți pe cei mai nevoiași.

Fecioară

Poate fi o zi potrivită pentru a te ocupa de pasiunile tale. Sau de a petrece timp cu oamenii care umplu de bucurie și te fac încrezător.

Balanță

Disputele din familie vor fi precum un pretext. Cu siguranță, sunt unele lucruri nespuse, dar va fi nevoie de timp pentru a le afla.

Scorpion

Vei spune lucruri puternice care îi vor marca pe apropiați. Cert este că ai și o putere de negociere uimitoare.

Săgetător

Vei avea tendința de a face multe comparații între tine și ceilalți, mai ales pe plan financiar. Marte îți va oferi multă energie.

Capricorn

Cu Soarele, Pluto și Venus, toate în semnul tău, vei dori să îți faci simțită prezența oriunde vei merge. Nu neglija deloc odihna!

Vărsător

Astrele îți recomandă să eviți canalele mass-media. Astăzi vei fi destul de impresionabil și orice știre negativă îți poate dăuna enorm.

Pești

Vei vedea cu alți ochi anumiți prieteni. Parcă abia acum se face lumină. Pentru unii dintre ei vei simți chiar mai multă compasiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel