Horoscop, sâmbătă, 13 iulie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Balanței. 

Luna va tranzita, pe durata întregii zile, semnul Balanței. Semn că vom fi mai sociabili și dornici de a merge la evenimente. Nu uitați, totuși, că Marte va face conjuncție cu Uranus și că pot apărea situații neprevăzute și cheltuieli neașteptate. 

Berbec

Găsești metoda prin care să te împaci bine cu toată lumea. Este posibil să experimentezi o stare de agitație fără un motiv anume. 

Taur

Te plictisești foarte repede! Îți pierzi interesul pentru unele activități importante. Spontaneitatea este bună, însă în limite. 

Gemeni

În timp ce comunici, par foarte încrezător și motivat. Însă, în momentul în care trebuie să treci la fapte, va fi mai greu decât te-ai fi așteptat. 

Rac

Îți vei pierde mult timp încercând să le faci pe plac altora. Dacă te oprești pentru o secundă pentru a te pune pe primul loc, vei avea mult de câștigat. 

Leu

Este una dintre acele zile în care nu suporți să ți se dea ordine. Vrei, pur și simplu, să fii tu cel care ia deciziile pentru tine. 

Fecioară

Călătoriile vor avea parte de tot felul de surprize. Încearcă să nu cauți tot timpul vinovați, ci mai degrabă soluții. 

Balanță

Cu Luna în semnul tău, ai puterea de a te adapta de la o situație la alta. Stai cât mai departe de crizele altora!

Scorpion

Relația cu partenerul va trece prin suișuri și coborâșuri. Mai ales dacă va trebui să vă ocupați împreună de unele proiecte importante. 

Săgetător

Treburile gospodărești îți vor da numeroase bătăi de cap! Și cu greu vei reuși să îi convingi pe cei din familie să te ajute. 

Capricorn

Cauți validarea celor mai experimentați ca tine. Încearcă, totuși, să nu uiți de faptul că și tu ești capabil de foarte multe. 

Vărsător

Nu este o zi foarte bună pentru decizii serioase. Ești destul de agitat și cu greu vei găsi un echilibru interior. 

Pești

S-ar putea ca multe dintre replicile tale să nu fie pe placul apropiaților. Ce-i drept, ai și un discurs destul de tendențios. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel