Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 12 februarie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu
Daniela Simulescu
Horoscop. Luna tranzitează semnul Racului. 

Ne apropiem de ieșirea lui Mercur din semnul Capricornului. Luna va tranzita zodia Racului și ne va face mai dornici de confort, de liniște, și de conexiune cu familia. Și pentru că acest astru se va apropia de opoziție cu Venus și Marte, bineînțeles că relațiile cu apropiații vor fi destul de dinamice. Nu uitați că Venus și Marte sunt în conjuncție, un aspect bun pentru dragoste și stabilitate. 

Berbec

Astăzi nu poți fi chiar pe cont propriu. Tendința principală va fi aceea de a nu depinde de absolut nimeni, dar nu va fi așa. 

Taur

Atmosfera astrală a zilei este avantajoasă pentru tine. Vocea interioară care te critica nu mai este atât de puternică. 

Gemeni

Mercur va ieși dintr-o zonă nu foarte plăcută pentru tine. Vei începe să vezi altfel ultima perioadă. Vei trage și câteva învățăminte. 

Rac

Cu Luna în semnul tău, nu vei face decât să treci de la o emoție la alta. Nu este o zi potrivită pentru a te ocupa de chestiuni noi. 

Leu

Dacă ai un sentiment de zădărnicie, astrele îți recomandă să te odihnești serios. Și să nu neglijezi somnul. Astfel, îți va mai reveni pofta de viață. 

Fecioară

Aspectele astrologice sunt armonioase în ceea ce te privește. Vei avea sentimentul acela că faci totul cu drag și spor. 

Balanță

Nu ai chef să fii foarte sociabil. Ba chiar vei face tot posibilul să petreci cât mai mult timp în casă, alături de persoanele dragi. 

Scorpion

Discuțiile purtate astăzi te vor încânta din plin. Mai ales cele purtate cu persoana iubită. Dar nici cele cu prietenii nu sunt de lepădat. 

Săgetător

Vei încerca să eficientizezi totul. Mai ales din motive financiare. Listele de cumpărături vor fi adevărați aliați astăzi. 

Capricorn

Beneficiezi de aspecte extraordinare! Pe orice plan îți dorești. Și ar fi bine să te ții de treabă. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă. 

Vărsător

Vine din când în când câte o zi din aceasta în care nu ai pic de energie. Așa că astrele îți recomandă să îți faci un program cât mai simplu. 

Pești

Tu chiar ai nevoie de plimbări, socializare, interacțiuni dese cu oamenii dragi. Așa că fă-ți un program cât mai diversificat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel