Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Marte va face o opoziție cu Uranus. 

Pe 11 noiembrie, avem o opoziție între Marte din Scorpion și Uranus din Taur. Vor fi încurajate acțiunile autentice și provocate cele rigide. Multe dintre gesturile noastre vor fi neașteptate. Vom atrage în jurul nostru oameni care să ne provoace, în niciun caz unii tradiționali. Risc mare de instabilitate pe mai multe planuri. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. 

Berbec

Multe dintre cheltuieli vor fi făcute din cauza unor impulsuri. Astrele îți recomandă să nu te bazezi pe resurselor altora. 

Taur

Instabilitatea din cuplu îți dă mari dureri de cap. Iar partenerul pare că nu este dispus să caute armonia ca tine. 

Gemeni

Te va irita faptul că familia nu se va implica la fel de mult în treburile gospodărești așa ca tine. Și vei avea unele crize. 

Rac

Îți va fi greu, dar nu imposibil să îți impui și tu unele activități în programul zilei. Pot apărea surprize legate de copii. 

Leu

Apar unele evenimente neașteptate în familie, care te pun pe jar. Va fi destul de greu să faci pace cu unele rude. 

Fecioară

Îți merge mintea de minune, dar trebuie să ai grijă la cuvintele tale. Fără să îți dai seama, acestea se pot transforma în adevărate arme. 

Balanță

Există riscul de a cheltui în mod dezordonat. Cel mai bine ar fi să ai, totuși, o listă stabilită înainte de a pleca la cumpărături. 

Scorpion

Te enervează serios detașarea celorlalți. Nimeni nu se implică așa ca tine. Dar poate că nu este misiunea lor aceasta. 

Săgetător

Vei lăsa trecutul să te saboteze. Ar fi cazul să fii mai blând cu tine și să nu te agăți de unele amintiri care nu îți fac bine. 

Capricorn

Prietenii nu se țin de cuvânt și astfel, multe dintre planurile tale vor fi în aer. Lecția zilei va fi aceea că trebuie să fii mai flexibil. 

Vărsător

Vei reacționa neplăcut la orice tentativă a celorlalți de folosire a autorității. Consideri că ești destul capabil în unele aspecte. 

Pești

Orice drum sau călătorie va avea parte de surprize. De aceea, ar fi bine să faci cercetare înainte de a pleca undeva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel