Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 11 februarie. Zodia "bântuită" de cuvintele celor dragi. Probleme în familie

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Mercur intră în Vărsător. 

Pe 11 februarie, Mercur își începe tranzitul în semnul Vărsătorului. Vom fi  înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale. Începem să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Modelele noastre de comunicare și gândire sunt spontane, oarecum fragmentate și liberale. Acesta este un moment în care gândirea inventivă este la apogeu. Vom fi mai curioși, vom analiza oamenii și vom dori să prezicem ce se va întâmpla (şi chiar vom fi buni și la asta). Ne vom da seama de cât de importantă este tehnologia în viața noastră. 

Berbec

Astrele îți recomandă să îți ocupi timpul cu diverse activități. Să nu ai timp deloc să te plictisești  sau să te frustrezi. 

Taur

Vei fi preocupat permanent de unele probleme de la serviciu. Familia nu va fi de acord și va încerca să te scoată din starea asta.

Gemeni

Mercur ajunge într-un semn care îți priește. Vei fi deschis propunerilor de călătorie și dornic să participi la evenimente. 

Rac

Frica te poate ajuta dacă este menținută la un nivel anume. Dacă vei exagera, îți va dăuna enorm pentru că se va multiplica. 

Leu

Discuțiile cu partenerul vor fi total diferite. Parcă abordați altfel probleme mai vechi. Și acum chiar veți găsi multiple soluții. 

Fecioară

Vei insista enorm ca treburile gospodărești să se realizeze după cum vrei tu. Doar că nu toată lumea are resursele tale. 

Balanță

Este timpul și pentru distracție! Ai putea transforma weekendul acesta într-unul de neuitat! Copiii au nevoie de activități noi. 

Scorpion

Nu vei mai putea deveni indiferent la problemele familiei. Cuvintele celor dragi te vor bântui. Va trebui să fii mai responsabl. 

Săgetător

Mercur se mută într-o zonă care îți place. Vei fi atras de tot felul de subiecte, care mai de care mai noncomformiste. 

Capricorn

Mercur se mută în casa banilor. Te vei gândi permanent la cum să îți optimizezi bugetul personal. Vei deveni mai pragmatic. 

Vărsător

Cu Mercur în semnul tău, mintea îți va merge de minune! Există un singur risc: să devii prea superficial. 

Pești

Vei fi nevoit să îți gestionezi unele frici, nesiguranțe și idei preconcepute. De asemenea, odihna trebuie să aiba un rol important. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel