Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 10 august 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Horoscop zilnic. Marte se apropie de conjuncția cu Jupiter. 

Luna încă tranzitează semnul Balanței. Aspect ce ne va ajuta să fim diplomați și sociabili. Și să trecem mai ușor peste efectele lui Mercur retrograd. Care deocamdată este în Fecioară. Dar se va întoarce pe 15 august în Leu. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte se apropie de conjuncția cu Jupiter și careul cu Saturn. Vei avea numeroase planuri, dar trebuie să știi că timpul nu va fi deloc aliatul tău. Dar mai e și mâine o zi. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă ca atitudinea pe care o vei aborda față de familie să fie diferită față de cea folosită la serviciu sau în cercul social. Adică să fii mai prietenos și empatic. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nivelul de energie este crescut. Trebuie doar să faci în așa fel încât să nu treacă ziua degeaba. Adică să și rezolvi unele probleme mai vechi. Dar să te și bucuri de viață. 

Rac/Ascendent în Rac

Este o zi bună pentru a te ocupa de gospodărie. Curățenie, (re)decorare, îngrijirea grădinii. Și bineînțeles, să îi implici și pe ceilalți membri ai familiei. Și nu neglija odihna!

Leu/Ascendent în Leu

Ne aflăm în continuare în sezonul tău. Deci ar trebui să profiți de asta! Cum? Prin a te ocupa și de activitățile care îți fac plăcere, nu doar de muncă sau de problemele celorlalți. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este retrograd în semnul tău. Fă tot posibilul să nu faci promisiuni pe care știi că nu le vei putea onora. Onestitatea va fi apreciată, mai ales de către partener sau familie. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Vei întâmpina numeroase probleme în momentul în care vei călători. Dar vei găsi repede soluții. Cu Luna în semnul tău, vei avea tendința de a lua totul personal. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trebuie să faci tot posibilul să stai departe de oamenii care nu te susțin, care nu fac altceva decât să te critice. Ai nevoie de încurajare. Nu lăsa pe nimeni să te influențeze. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Marte și Jupiter în casa a șaptea, relația cu partenerul va trece prin suișuri și coborâșuri. Important este ca această situație să nu îi afecteze în mod direct pe ceilalți membri ai familiei. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei folosi munca precum un pretext pentru a scapă de unele îndatoriri față de familie. Și totuși, trebuie să ai grijă să nu te stresezi prea mult. Organismul îți va oferi multiple semnale. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este o zi bună. Dacă stai departe de indiscreție și cheltuieli inutile, vei reuși să petreci timp de calitate cu oamenii dragi ție. Relația cu copiii se poate îmbunătăți. 

Pești/Ascendent în Pești

Ești prea concentrat pe nevoile celorlalți. Astrele îți recomandă să te mai deconectezi din când în când de unele persoane, dar și de mijloacele de comunicare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel