Horoscop, sâmbătă, 1 octombrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur își va opri retrogradarea duminică. 

Mercur își va opri mâine retrogradarea în semnul Fecioarei. Și atenție că nu o face pur și simplu, ci printr-o opoziție cu Neptun. Vom plonja cu toții într-o mare de confuzie. Important este să nu luăm decizii importante și nici să credem tot ce auzim. Nu tot ce zboară se mănâncă! Luna va tranzita semnul Săgetătorului, deci ne priesc drumurile, călătoriile și evenimentele.

Berbec

Astrele îți recomandă să ai o zi cât mai simplă. Să nu te complici cu o listă lungă de treburi gospodărești! Nu te vei putea ține de toate!

Taur

Îți face plăcere să te implici în planurile apropiaților. Vei fi cel care va pune preț pe oferta cea mai avantajoasă și îi vei convinge. 

Gemeni

Mercur nu se simte foarte bine, deci și tu vei avea senzația că te afli între două lumi. Încearcă să nu îi panichezi pe cei apropiați. 

Rac

Încercările tale de a-i influența pe cei dragi să aleagă variantele preferate de tine nu vor fi reușite. Deci ajustează-ți așteptările. 

Leu

Pierzi mult timp pentru orice decizie. Chiar și pentru acelea referitoare la treburile gospodărești. Vei obosi destul de repede. 

Fecioară

Cum Mercur se va opri din retrogradat în semnul tău, nu putem spune că te vei simți în apele tale. Grijile tale vor fi exagerate. 

Balanță

Cu o vorbă bună rezolvi tot. Chiar dacă va dura ceva timp. În continuare, îți recomand să nu îți asculți în totalitate intuiția. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu te bazezi prea mult pe promisiunile prietenilor. În programul lor vor apărea schimbări bruște. 

Săgetător

Nu le poți face pe toate într-o zi! Nu uita că ești om și nu robot! Și ar fi bine să nu ai aceleași așteptări și de la cei dragi. 

Capricorn

Partenerul va fi mai absent și nu la fel de implicat în unele evenimente. Dar nu este cazul să îți faci fel de fel de gânduri. 

Vărsător

O zi foarte bună pentru socializare. Vor fi și unele cheltuieli neplăcute. Discuțiile despre subiecte importante vor fi pe placul tău. 

Pești

Te vei lovi de rigiditatea partenerului. Tu ai chef de ieșit în oraș, de vizite, de evenimente, iar acesta este mai retras. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel