Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, sâmbătă, 1 iulie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News
Horoscop zilnic. Conjuncție Soare-Mercur în semnul Racului. 

Sâmbătă avem o conjuncție între Mercur și Soare în semnul Racului. Aici trebuie să fim foarte atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare. De asemenea, este recomandabil să avem grijă la motivațiile din spatele discuțiilor cu familia. În plus, Venus se apropie de un careu cu Uranus. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu distorsionezi replicile venite din partea membrilor familiei. S-ar putea să greșești. 

Taur

Este una dintre zilele în care ar trebui să ceri validare de fiecare dată pentru ceea ce spui și gândești. Mintea ta este în ceață. 

Gemeni

Vei fi destul de influențabil din punct de vedere financiar. Problema este că nici nu vei accepta sfaturi sau ajutorul celorlalți. 

Rac

Poți fi cel mai logic om din cameră, dar și cel mai aiurit. Așa că ar fi recomandabil să nu arăți nicio frântură de aroganță. 

Leu

Imaginația ta nu are limite astăzi! De aceea ar fi bine să nu o implici în chestiunile practice ale zilei. Ai nevoie de un program clar al zilei. 

Fecioară

Unele planuri se vor amâna sau anula. Și asta din cauza unor prieteni. Dar să știi că nu o fac în mod intenționat cum ar părea. 

Balanță

Cei care lucrează vor avea discuții serioase cu șefii. Cei care sunt liberi s-ar putea să se supere pe cei care le dau ordine. 

Scorpion

S-ar putea să întâmpini greutăți în orice călătorie pe care o vei face, scurtă sau mai lungă. Nu este nimic grav, dar te vor sâcâi. 

Săgetător

Ai impresia că partenerul îți ascunde ceva. Dar, el pur și simplu are multe pe cap și nu mai este la fel de implicat în activități. 

Capricorn

Vei trece de la o extremă la alta. Când ești foarte vorbăreț cu partenerul, când ești foarte tăcut. Însă fără niciun motiv anume. 

Vărsător

Delegarea treburilor gospodărești va fi o adevărată problemă. Și bineînțeles că își va face prezența haosul. Nu face promisiuni de care nu te poți ține!

Pești

Conjuncția Mercur-Soare te poate ajuta să identifici unele situații care îți aduc plăcere și bucurie. Deci folosește acest aspect!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel