Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022. Voropchievici: Vești foarte bune pentru Leu, Rac, Berbec. Mari schimbări pentru Taur
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 26 noi 2022, 18:37
WhatsApp
Mihai Voropchievici / Captură Antena 3
Mihai Voropchievici / Captură Antena 3
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, horoscopul runelor pentru săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie 2022.

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Berbec

Fertilitate și lucruri bune pentru Berbeci! Peste puțin timp, toate visele voastre, Berbecilor, se vor împlini. 

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Taur

Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore, într-un viitor foarte apropiat. Deci săptămâna viitoare vin schimbările majore, pentru că ei au stat, au așteptat, s-au certat cu toți, iar acum vin schimbările. 

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Gemeni

Răspunsul problemelor care vă frământă pe voi, Gemenilor, îl găsiți numai în momentul când dați alarma, faceți un consiliu de familie, chemați rudele, prietenii, toți apropiații și faceți o conferință. Spuneți ce vă frământă, că singuri nu sunteți în stare să obțineți rezultate benefice. 

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Rac

Racul este pregătit să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și toate disponibilitățile, atât fizice, cât și psihice. 

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Leu

În schimb, șeful Leu are o săptămână de protecție divină. Poate să facă toate năzdrăvăniile, că Dumnezeul îl ține sub aripa lui. Dar numai o săptămână, să vă intre bine în cap, că nu vă ține toată viața. 

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Fecioară

Aveți răbdare, nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru Fecioarele care știu să aștepte.

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Balanţă

Balanța să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante.

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Scorpion

Scorpionii ar putea să se mute din casă sau să-şi schimbe serviciul. Vor acționa fantastic de favorabil pentru ceva ce-i interesează în problema care îi preocupă, deci au niște acțiuni bine definite și cu efecte benefice scontate. 

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Săgetător

În schimb, uraganul vine acum pentru nativii din Săgetător. Este un semn de foc şi nu poate să stea liniştit, trebuie să explodeze. Este vorba de o bătălie furtunoasă sau mai puțin furtunoasă, dar va fi o dispută. Rămâneţi calmi, pentru că aşa totul se aranjează frumos. 

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Capricorn

Capricornul a plecat după dragoste. Apare simbolul dragostei, ceva nou, o dragoste nouă. Bravo, Capriconilor! Ei ori muncesc, ori se iubesc, dar le fac pe toate la maximum, la cote înalte. Şi acum vine această perioadă cu schimbări masive.

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Vărsător

Foarte curând, veți afla un adevăr important, cu marcaj puternic sau cu schimbări în viața voastră.

Horoscop rune 28 noiembrie - 4 decembrie 2022 - Peşti

Peștișorii au o viaţă bună, sar vești bune pentru ei, cadouri surpriză sau sume de bani importante, mai ales că vin sărbătorile.

Mihai Voropchievici îți explică dacă ai linia divorţului în palmă

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă.

„Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi în dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi este scris în frunte îţi este pus. Sunt lucruri care nu se schimbă", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Cum arată linia divorţului din palmă, potrivit lui Mihai Voropchievici

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa”, a spus Mihai Voropchievici.

„Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Numerologul Mihai Voropchievici a interpretat, tot în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, topul celor mai frecvente vise. „Mai vin la mine doamne şi domni care se înspăimântă de ceea ce au visat. (...) Sunt şi oameni care visează bani. Dacă te visezi bogat, este posibil să devii sărac. Argintul este benefic. Lingoul de aur înseamnă că vei primi ajutor de la un bărbat. Visul în care găseşti o comoară prevesteşte că vei deveni un om bogat. Punga este semn de speranţă. Moneda veche arată bani câştigaţi uşor. Una de aur înseamnă om binevoitor. Mai există ceva foarte important, atunci când visezi grămezi mici de bani, înseamnă certuri. Când visezi bancnote, înseamnă că urmează să câştigi ceva, chiar dacă e cu venit sau nu”, a zis numerologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?