HOROSCOP RUNE 24-30 mai 2021. Mihai Voropchievici: ZODIA care dă LOVITURA. Universul îi dă o mână de ajutor
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto captura antena 3
foto captura antena 3
Numerologul Mihai Voropchievici vă aduce horoscopul runelor pentru săptămâna 24 - 30 mai 2021. 

HOROSCOP RUNE Berbec: Ați fost încercați, ați avut o probă de încercare. Acum, lăsați totul în urmă, nu vă mai uitați înapoi, săptămâna care urmează vă așteaptă cu lucruri deosebite. 

HOROSCOP RUNE Taur: Fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini. 

HOROSCOP RUNE Gemeni: Vă gândiți la distracție, la ceva plăcut, dacă se poate ca cineva să vă aducă și ceva. Cineva care se gândește la tine îți va trimite un cadou minunat. 

HOROSCOP RUNE Rac: Intri în atenția runei: Voi mai știți cine sunteți, ce puteți și ce știți? Mobilizați-vă funcțiile pentru a vă consolida poziția în familia, în societate și la serviciu. 

HOROSCOP RUNE Leu: Vă supărați, aveți o săptămână mai grea, de încercare, în care să dați dovadă de forță, tărie ca să treceți peste mici neajunsuri. 

HOROSCOP RUNE Fecioară: Vă frământau două lucruri: ori să schimbați locuința, ori locul de muncă. Atunci, fecioarele vor alege o schimbare. Vor lua partea care-i trebuie în primă fază. Dar sunt persoane cu atâta tărie și forță încât le pot face pe amândouă. 

HOROSCOP RUNE Balanță: Ai nevoie de odihnă, liniște, să vorbești tu cu Dumnezeu. Ai nevoie de o săptămână de încărcare a bateriilor. Te înconjori de o aură de mister. 

HOROSCOP RUNE Scorpion: Ați avut multe incertitudini. Runa vă anunță că veți da lovitura și se va produce un salt rapid calitativ în existența voastră, afectiv, muncă, financiar. Vine ca o recompensă. Universul i-a dat mâna de ajutor. 

HOROSCOP RUNE Săgetător: Are triplă protecție oricum, iar săptămâna viitoare vor primi a patra protecție. Vă face să vă simțiți în siguranță. Sunteți protejați de toate răutățile celor din jur. 

HOROSCOP RUNE Capricorn: Să fiți pregătiți pentru schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Veți primi efectul a ceea ce ați oferit. 

HOROSCOP RUNE Vărsător: Cu un stop de așteptare, acele lucruri foarte benefice vor veni săptămâna viitoare. 

HOROSCOP RUNE Pești: E a doua săptămână în care primesc mesaje, comunicări și rezolvări la lucruri început mai de mult. Urmează să primiți un mesaj, fiți pregătiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel