Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici, previziuni: Bătălii pentru două zodii. Cine se bucură de protecție divină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto captură video
foto captură video
Numerologul Mihai Voropchievici a oferit previziunile runelor pentru fiecare zodie. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie, conform Fanatik.ro

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 BERBEC

În intervalul 16-22, nu vor să mai vorbească cu nimeni. Vor fi doar ei cu Dumnezeu. Sunt ceva mai retrași. Sfatul e să îi lăsați în pace pe Berbeci și să nu îi agasați. Au, poate, undeva în suflet o analiză pe care o fac. Aura asta de mister e aura pe care ne-o oferă Divinitatea din când în când pentru a ne reculege și a ajunge unde ne dorim.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 TAUR

Au o rună foarte interesantă, mai ales că anul va fi prea bun pentru ei. Pentru cei care sunt în cuplu fără copii, runa aduce fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 GEMENI 

Au o atenționare. Este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. Trebuie să schimbe tactica, să ia măsuri și să acționeze în consecință. Dacă au fost răi cu cei din jur, e cazul să fie mai buni. Sunt cei mai inteligenți din zodiac și știu ei cum să acționeze.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 RAC

Au multe frământări, multe probleme. Vor găsi rezolvarea tuturor problemelor numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Nu vor mai da directive, ci se vor consulta cu alții.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 LEU

Au avut ceva probleme, dar în săptămâna care vine dau lovitura pe toate planurile, căci îl au pe Wunjo! Când spunem Wunjo înseamnă câștig pe toate planurile.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 FECIOARĂ

Vor trebui să susțină o mică bătălie din care vor ieși câștigătoare. Nu trebuie să aibă temeri. Bătălia asta se poate chiar și anula, pentru că tot el vor câștiga, însă lor le place. Sunt critice, caustice. De ele depinde cum vor folosi calitățile lor.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 BALANȚĂ

Au o bătălie furtunoasă, o dispută. Trebuie să își păstreze calmul, căci totul se aranjează. Cu calm, totul se poate rezolva.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 SCORPION

Sunt într-o săptămână de mesaje. Primesc telefoane, scrisori, mail-uri, tot ce înseamnă corespondență. Sunt suprasolicitați. Un mesaj din tot ce primesc e foarte important, așa că să aibă grijă cum îl recepționează.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 SĂGETĂTOR

Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la locul de muncă. Să își aducă aminte că ei sunt cei mai importanți pentru ei.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 CAPRICORN

Au parte de protecție divină. Este protecția împotriva forțelor malefice, a răutăților și a dușmăniilor. Au o săptămână plină de lucruri bune.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 VĂRSĂTOR

Li se anunță o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Gândurile sunt bune în cazul lor.

Horoscop rune 16 - 22 ianuarie 2023 PEȘTI

Au parte de multă dragoste. Cei singuri găsesc pe cineva. Cei căsătoriți trebuie să aibă grijă, căci au un an karmic. Să nu intre în alt acvariu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel