Horoscop rune, 12-18 iunie 2023. Vunjo la Capricorn, săptămână de protecţie divină pentru Leu. Veşti pentru toate zodiile
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici aduce horoscopul runelor/ foto captură Antena 3
Numerologul Mihai Voropchievici aduce horoscopul runelor/ foto captură Antena 3
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 12-18 iunie 2023, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3 CNN. 

"Berbecii în săptămâna următoare sunt pe o pojghiţă de gheață foarte subțire, pentru că au făcut ceva greșeli, iar acum, ca să nu le mai repete, trebuie să fie extrem de prudenți, dar extrem de prudenți în toate acțiunile pe care le vor întreprinde. Dacă vor merge să cheltuiască niște bani, vor achiziționa ceva, să nu acţioneze la primul impuls, pentru că e o greșeală mare.

În schimb, Taurul este anunțat de către rună să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie și în societate, dar obligatoriu și la serviciu. Dacă va face asta, va fi câștigătorul, va triumfa.

Gemenii intră într-o pasă necunoscută, se văd într-o zonă de mister, comunică mai lapidar sau deloc. Cer de la cei din jur să li se respecte momentele de liniște, momentele în care ei sunt de vorbă cu ei și cu partea divină. Așa că o săptămână mai liniștită.

La Raci, urmează o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Deci, schimbări majore, așa că să fiți pregătiți, să nu vă ia pe nepregătite. 

Leul se va simți în siguranță, va avea o săptămână de siguranță sub protecție divină, protecție împotriva forțelor malefice și a controlului grănicerilor. 

În schimb, Fecioara este atenționată că cineva se gândește intens la ea și, gândindu-se, a hotărât să-i trimită un cadou minunat. Ce bucurie pe Fecioară!

Balanța, de jumătate de an nu a mai dat și ea lovitură, iar acum dă lovitura și se produce un salt calitativ, rapid în existența Balanței. 

Scorpionul e sfătuit să dea la o parte toate problemele, toate grijile, toate supărările, tot ce e legat de trecut, să se debaraseze de ele, să nu mai ducă rucsacul grijilor și al necazurilor și să se pregătească pentru o săptămână, chiar mai mult, cu un efect fantastic de benefic.

Dacă cu o săptămână înainte alții primeau mesaje şi s-au săturat de vorbă, acuma e rândul Săgetătorului să intre în dialog permanent și să primească mesaje. Deci e o săptămână foarte foarte obositoare, mai ales când ai de lucru și te mai sună şi telefonul şi tu nu ai chef de răspuns.

Este a doua săptămână la rând în care truditorul (Capricornul) îl primeşte pe Vunjo. Ați câștigat pe toate fronturile, aşadar, dacă îl aveţi pe Vunjo.

Vărsătorii sunt pregătiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, deosebit de importante, cât de curând. Deci o schimbare importantă care să nu vă ia pe nepregătite. Fiți pregătiți în fiecare ceas, în fiecare minut.

La Pești, apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, dragoste nouă. Aceşti nativi parcă nu știu decât dragoste și vacanţe la munte, la mare", a declarat Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel