Data publicării:

Horoscop rune 10 - 16 aprilie. Numerologul Mihai Voropchievici anunță schimbări pentru mai multe zodii. ”Schimbați tactica, nu e de glumă”

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop RUNE/ Mihai Voropchievici, previziuni pentru ZODII
Horoscop RUNE/ Mihai Voropchievici, previziuni pentru ZODII
Numerologul Mihai Voropchievici a adus previziunile runelor pentru fiecare zodie.

Numerologul a prezentat horoscopul runelor pentru perioada 10  - 16 aprilie, pentru fiecare zodie, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”. 

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Berbec

Pentru Berbec, e un sfat frumos. Le șoptește runa să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, deoarece toate surprizele plăcute sunt făcute doar pentru Berbecii care știu să aștepte. E un sfat, dacă vă grăbiți, pierdeți.

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Taur

Taurul va primi vești bune, s-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Gemeni

În schimb, Gemenii beneficiază de un sfat foarte interesant: schimbați tactica, abordați altfel toate problemele care vă interesează. Atenție, nu e de glumă! Deci, schimbați tactica, Gemenilor. 

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Rac

Racul are chef să plece în călătorie sau, dacă nu, unii Raci vor să-și caute un alt loc de muncă. Aici sunt două situaţii: ori schimbarea locului de muncă ori o schimbare de locuință, dacă își pot permite. Dar la fel de bine e valabil și pentru cei care îşi iau o mică vacanță și fug undeva pentru 1-3 zile. 

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Leu

Leul are o săptămână în care dă lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existenţa lor. 

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Fecioară

În schimb, Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări chiar din primele zile ale săptămânii următoare, adică ţine de un viitor foarte apropiat.

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Balanță

Iar Balanța începe să devină iubită. O persoană care se gândește intens la o Balanță îi va trimite un cadou minunat. 

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Scorpion

Scorpionul a ieșit învingător pe toate planurile. Scorpionul l-a prins pe Wunjo de picior. Deci nativii acestei zodii săptămâna următoare vor fi câștigători pe toate planurile. 

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Săgetător

Săgetătorul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire, deci trebuie să fie extrem de prudenţi. Pojghița aceasta de gheață are două referinţe: prima ar fi epuizarea sau extenuarea din cauza unei munci fără repaus, iar a doua este, pentru cei care urmează să facă o relație, o alegere greșită.

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Capricorn

Capricornul trebuie să-și mobilizeze forțele, pentru că săptămâna viitoare cine intră prin bucătărie pe lângă el dă de bucluc. Adică susține o bătălie furtunoasă cu cei din jur. Sfatul de la rună este: nu mai angajați nicio dispută, nicio bătălie furtunoasă, rămâneți cald și totul se aranjează. 

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Vărsător

Vărsătorul numai de dragoste are chef. Apare aici simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional, deci o dragoste nouă. 

Horoscop rune 10 - 16 aprilie Pești

Peștii își pun codița pe spinare. Zodie dublă fiind, unul rămâne la muncă, altul pleacă în concediu. Se anunță o călătorie săptămâna viitoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel