Horoscop rune 1 - 7 august. Numerologul Mihai Voropchievici: Zodia care dă lovitura, îi merge tot mai bine
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 30 iul 2022, 20:49
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a adus horoscopul runelor pentru prima săptămână a lunii august. 

Horoscop rune 1 - 7 august. În emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit previziunile runelor pentru fiecare zodie, pentru prima săptămână a lunii august, 1 - 7 august 2022. 

Pentru nativii Fecioară, runele sunt tot mai bune în ultima perioadă, iar, pentru începutul lunii august, previziunile sunt bune: dau lovitura, le anunță numerologul Mihai Voropchievici. Și Scorpionii au vești bune, apar schimbări majore, în bine! Și nativii Balanță sunt favorizați de rune în săptămâna următoare, și pentru ei se anunță schimbări benefice. Bătălii vor da mai multe zodii, pe diferite planuri: pentru Berbeci se anunță o săptămână cu nervi, cu bătălii furtunoase, important ar fi să fie calmi, pentru că totul se va aranja; Săgetătorii, de asemenea, dau bătălii, iar pentru Capricorni a venit momentul să-și consolideze poziția pentru a le merge mai bine în viitor. În schimb, nativii Taur și Vărsător primesc cadouri sau o atenție importantă. Peștii fac un singur lucru: călătoresc! 

Horoscop rune 1 - 7 august. Iată previziunile pentru fiecare zodie: 

Horoscop rune 1 - 7 august: Berbec: Sunteți pregătit de bătălii furtunoase. Runa vă spune să fiți liniștiți, calmi, pentru că totul se aranjează. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Taur: Primești vești bune, cadouri sau o sumă de bani importantă. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Gemeni: Primiți multe mesaje și vă place! 

Horoscop rune 1 - 7 august: Rac: Intră pe simbolul necunoscutului, vrea să fie el cu el însuși, are nevoie de respiro, ia o pauză. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Leu: Poți să găsești rezolvarea tuturor problemelor, dar numai după o bună comunicare în familie. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Fecioară: Dă lovitura, se produce un salt calitativ în existența ei. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Balanță: Fii pregătită pentru schimbări majore cât de curând. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Scorpion: Lasă toate problemele, grijile în urmă și pregătește-te pentru o săptămână extraordinar de bună. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Săgetător: Cineva trebuie să dea o bătălie, dar nu fiți îngrijorați, totul se rezolvă. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Capricorn: Consolidați-vă poziția și veți triumfa! 

Horoscop rune 1 - 7 august: Vărsător: Ați intrat în grațiile unei persoane, veți primi un cadou minunat. 

Horoscop rune 1 - 7 august: Pești: Sunteți cu gând de plecare, se anunță altă călătorie. 

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului

Se adună cifră cu cifră din data naşterii, până ajungem la o singură cifră. exemplu: 7.01.2003 - 7+1+2+3 =13 din care rezultă 4. 

Iată ce a spus Mihai Voropchievici la Antena 3:

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 1

Fac toate lucrurile într-o manieră proprie. Pentru ei este ceva normal, iar pentru ceilalţi nu. Se bazează pe ei înşişi. Au forţă şi curaj şi le pun în slujba scopului pe care ei îl au. Pot fi în orice postură. Sunt şefi. Când sunt mai mulţi lideri într-un cerc de oameni, va încerca să se delimiteze. Nu ascultă sfaturilor celorlalţi. Dacă vede că un sfat este contrar gândirii lor, nu îl pun în aplicare. Preferă să lucreze singuri. Devin uşor oameni de afaceri, antrenori personali. Sunt puţin egoişti.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?