Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop Rac, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Încercați să fiți cât mai recunoscători!

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Horoscop Rac, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Încercați să fiți cât mai recunoscători. Sursa foto: freepik.com
Horoscop Rac, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Încercați să fiți cât mai recunoscători. Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Rac. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Rac și cei cu ascendentul în Rac. Nu v-a făcut atât de mult rău eclipsa. Trebuie să recunoaștem, că mai degrabă v-a pus în în situația în care să ziceți: luați mai mult de la mine, îi iubesc mai mult pe ceilalți, dar hai, că și oamenii ăia suferă, dar hai că și eu am nevoie de ajutor. 

Ați pendulat! E un lucru bun din când în când să vă gândiți la limitele voastre versus limitele celorlalți. Săptămâna asta trebuie să vă gândiți la următoarea situație: Jupiter iese din Casa 7 și gândiți-vă la ce s-a schimbat din punct de vedere profesional în ultimul an.

Și poate că mulți vă plângeți că nu vă convine: că e departe serviciu, că șeful vă vorbește într-un fel, că vezi, domnule, colegii, birou, drumul.

Știți ce v-aș recomanda? Să mulțumiți pentru ce aveți aici și acum. Să mulțumiți că aveți un serviciu. Știți ce se întâmplă? E un ego care ne zice: eu sunt eu, eu dreg. Da, oricând, oricine poate să ajungă într-o situație la care nu s-ar fi gândit niciodată. Și de aceea gratitudinea și recunoștința, cât mai este Jupiter în Casa a 10, sunt importante. 

Gratitudinea este pilonul pentru următorul an, pentru că Jupiter va intra în Casa 11 și va arăta roadele. Nu neapărat ale faptelor voastre, dar roadele perspectivei, roadele atitudini, roadele comportamentului vostru față de viață, față de situația în care vă aflați.

Deci, profesional, încercați să fiți cât mai recunoscători. Dacă aveți o oportunitate săptămâna asta nu vă gândiți, ci luați-o. Nu vă supărați pe oamenii în jurul vostru dacă li se schimbă programu și nu vă puteți ține nici voi de ei, nici ei de voi.

Deci e important să vă adaptați. Dacă ar fi să ne gândim la două lucruri importante pentru voi, săptămâna asta, este gratitudinea, mai ales din punct de vedere profesional.

Și chiar dacă sunteți la pensie, să știți, trebuie să se fi întâmplat ceva în ultimul an. Poate ați cunoscut pe cineva și ați învățat ceva nou. Gratitudinea și partea asta de a te adapta sunt importante", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel