Data publicării:

Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu: S-a dus cu copilăria! Un an cu multă călire emoțională

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a spus care este horoscopul anului 2023 pentru zodia Saturn.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus care este horoscopul zodiei Pești pentru anul 2023: 

„Pe 7 martie, Saturn, lordul karmei, profesorul dur, marele malefic, intră în semnul vostru. Vine și vă dă un bacalaureat, să vadă cam ce ați făcut voi în ultimii ani din viața voastră. Voi arătați ce ați construit, după care vă întreabă de sănătate, iar voi îi ziceți că sunteți bine, după care Saturn zice: Uite o fisură mică acolo! Nu puteți să mai construiți încă un etaj, dacă nu funcționați fizic și nu aveți grijă de voi

Saturn vă arată o lecție acolo, după care vă arată o lecție și cu partea profesională. Apoi vine Saturn și vă întreabă: Relațional, cum ești? / A, păi sunt într-o relație, funcționează... . Saturn zice: O concretizăm sau nu? Facem o investiție împreună, decidem ziua nunții? Dacă nu le faci, păi trebuie ruptă! Relația în care stai și nu are un viitor, nu mai are rost. Saturn vine și vă obosește, vă ia energie, indiferent de vârstă. Saturn vă distorsionează puțin vârsta pe care o avei și nu mai puteți să faceți ce făceați înainte. De pe 7 martie, control la doctor, la ochi, dar multe, multe teste, multă responsabilitate, multă asumare, maturizare, călire emoțională.

Peștii au avut pe Jupiter, în 2022, în semnul lor, a făcut și conjuncția cu Neptun pe 12 aprilie, și au trăit într-o bulă. Din 7 martie nu mai există bulă, pentru că oamenii din jurul vostru vor îmbătrâni, se vor îmbolnăvi, nu mai aveți acces la tot ce aveați până acum. Totuși, cei care și-au făcut treaba, vor avea multe recunoașteri din 7 martie. Saturn nu e neapărat marele malefic, ci vine să vadă dacă aveți datorii. Pe Jupiter l-ați mai păcălit, că a fost lângă Neptun. Saturn se apropie și el de Neptun, dar vrea să vă arate ce faceți“, a spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Fecioară 2023. Daniela Simulescu: Atenție la relații! Dacă mai ieșiți cu cineva doar de dragul de a ieși, o să vă doară!

Cheltuieli pentru zodia Saturn 

„În al doilea rând, Jupiter este în Casa a doua, a banilor, și cheltuiți în ianuarie, februarie, martie, aprilie și mai. După 16 mai, dacă tot ați cheltuit, faceți ceva cu banii ăia. Trebuie să învățați banii să facă bani pentru voi.

Pentru Pești, intrarea lui Saturn în semnul lor e cea mai importantă. Din martie 2023, pentru voi s-a dus cu copilăria. Gata!“, a concluzionat Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Leu 2023. Daniela Simulescu: Trebuie să vă testați limitele, să vă iubiți și să străluciți, dacă vreți să se întâmple lucruri. Atenție la bani!

Youtube video image

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Gemeni 2023. Daniela Simulescu: Anul începe puțin frustrant. Vă veți confrunta cu o maturizare nefirească!

CITEȘTE ȘI     -     Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu: Rezolvați totul până la această dată. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere

CITEȘTE ȘI   -     Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Rac 2023. Daniela Simulescu: Distracție peste distracție, peste distracție și tot așa. Renunțați, însă, la acest lucru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel