Horoscop Pești 19-25 februarie 2024. Daniela Simulescu: Închideți un capitol din viața voastră. Trebuie să aveți puțin mai multă răbdare
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Freepik @wirestock
FOTO: Freepik @wirestock
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziuni pentru cei din zodia Pești, pentru săptămâna 19-25 februarie 2024.

”Încă de mâine începe sezonul Peștilor, adică Soarele intră în semnul Peștilor. (...) Zodia reprezintă doar scheletul astrologic, doar un buletin astrologic pe care noi îl avem și ce înseamnă asta? Intrăm în sezonul Pșetilor, care este și ultimul din zodiac.

Îi vom sărbători pe cei născuți în această zodie. Aveți nevoie de multă energie și de multă încredere pentru că îl aveți pe Saturn prin semn și este cu maturizare.

Nu aveți ce face. Intră Soarele în Pești, ultimul Arhetip, care sunt guvernați de Saturn.

În astrologia modernă se spune că și Neptun guvernează Peștii și atunci când vorbim despre acest Arhetip vorbim despre finalul iernii. Totul se dizolvă, totul se rupe totul se topește. Natura este foarte haotică, mai ninge, mai e  frig, mai e cald, încă nu știe ce se întâmplă.

Ne pregătim de primăvară și ca să ne pregătim de primăvară trebuie să dizolvăm tot, de aia și oamenii care se nasc cu Soarele în Pești, adică în această zodie, iată că au această conexiune, mult mai puternică, această nevoie de simbioză, de co-dependență, se topesc repede, sunt influențabili, sunt visători, sunt foarte sensibili, foarte empatici, toleranți, au capacitatea de sacrificiu extraordinar de mare.

Sunt foarte alunecoși și au tendința de a visa și de  evada din această lume, pentru că atunci când ne pregătim de primăvară este mai greu din punct de vedere al teoriei climei, că anotimpurile nu mai sunt cum erau pe vremuri”, a spus astrologul Daniela Simulescu, DC News și redactorul șef Astrosens, cu privire semnul zodiei Peștilor.

Pești/Ascendent în Pești pentru 19-25 februarie 2024

”Timp de o lună vă sărbătorim. Vă spunem La mulți ani și multă sănătate! De data aceasta, zicala nu o spunem doar pentru că este bine să spunem sau că așa se zice, ci pentru că este pe bune.

Intră și Mercur în semnul vostru, căpătați puțină energie, cu Soarele, chef de viață. Vă mai merge și mintea, parcă vă vine cheful de a lua decizii.

Această conjuncție, Venus - Marte, la voi se petrece în Casa a 12-a și poate să vină cu o nevoie de închidere a unui capitol din viața voastră.

Atenție, capitol poate să însemne și gata, am citit romane polițiste timp de un an, de acum  încolo citesc romane de dragoste.

Chestii simple, dar și chestii serioase, cum ar fi cele legate de sănătate, cum ar fi legate de familie, de partener, de tipul de partener pe care îl alegeați, de faptul că poate înainte călătoreați mai mult și acum simțiți nevoia să vă așezați.

Dacă altă dată, unele închideri de capitol vă necăjeau, vă supărau, s-ar putea ca de data aceasta să aveți, așa, un soi de... să treceți din resemnarea aia tare păcătoasă în acceptare și mergeți mai departe.

După care, Luna Plină la voi activează Casa a 7-a, dragilor, a relațiilor. Pentru unii dintre voi s-ar putea ca relația cu partenerul să nu fie așa cum v-ați fi dorit și să simțiți că nu ajungeți la un punct de pace, la o negociere, la un numitor comun. Este greu în săptămâna ce urmează, din păcate, nu vă întâlniți, nu vă înțelegeți, nici comunicarea nu funcționează la fel de bine. Acolo trebuie să aveți puțin mai multă răbdare”, a mai spus astrologul Daniela Simulescu.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel