Data publicării:

Lună Plină în Pești. La ce să ne așteptăm în perioada următoare: Zodia care trebuie să fie atentă la ce se întâmplă în familia ei

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Luna Plină, fenomenul ceresc fascinant ce luminează cerul nopții, are capacitatea de a aduce în prim plan emoții și revelații.

 În august 2023, avem norocul să experimentăm nu una, ci două astfel de luni pline. Ultima dintre ele, pe 31 august, intră în conjuncție cu Saturn, planeta responsabilității și realității. Acest eveniment ceresc promite să ofere o doză de realism și poate chiar unele lecții de viață, mai ales pentru zodiile cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Uitați ce înseamnă asta:

Berbec / Ascendent în Berbec:

Perioada aceasta este marcată de introspecție, cu Luna Plină luminând casa a 12-a a spiritualității, subconștientului și singurătății. S-ar putea să resimțiți o nevoie de retragere pentru a vă clarifica gândurile sau pentru a medita la propriul drum în viață. Este un moment bun să vă reevaluați starea de sănătate și să vă gândiți serios la importanța auto-îngrijirii. Visurile și intuiția ar putea fi mai puternice acum, fiind ocazia perfectă să vă conectați cu latura voastră interioară și să descoperiți adevăratele voastre dorințe și temeri.

Taur / Ascendent în Taur:

Conexiunile sociale și aspirațiile de viitor sunt în centrul atenției datorită Lunii Pline în casa a 11-a. Poate apărea sentimentul că anumite relații profesionale sau aspirații nu vă mai servesc scopului sau viziunii de viitor. E un moment propice să reevaluați ce înseamnă succesul pentru voi și să identificați ce persoane din viața voastră vă susțin cu adevărat viziunea. De asemenea, poate fi un timp de redefinire a obiectivelor și de aliniere a acestora la realitate.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Cariera este în focus, cu Luna Plină în casa a 10-a. S-ar putea să vă simțiți puși sub presiune sau să vă confruntați cu provocări la locul de muncă. Această perioadă poate dezvălui care sunt cu adevărat valorile voastre în context profesional și ce sacrificii sunteți dispuși să faceți pentru a vă atinge obiectivele. Poate fi, de asemenea, un moment de reconsiderare a direcției profesionale și de identificare a pasiunilor autentice.

Rac / Ascendent în Rac

Dorința de a învăța, de a explora și de a vă extinde orizonturile este intensificată de Luna Plină în casa a 9-a. Fie că vă gândiți la continuarea studiilor, la călătorii sau la explorarea unor noi filosofii de viață, acum este momentul să vă deschideți mintea și să vă lăsați inspirați. De asemenea, este posibil să vă reevaluați credințele și valorile și să descoperiți o nouă direcție sau o nouă perspectivă asupra vieții.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel