Horoscop octombrie 2022: Prima parte a lunii, zguduitoare pentru trei zodii. Mercur își oprește retrogradarea în 2 octombrie. Și nu plăcut!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels ilustrativ/ Horoscop octombrie 2022
foto pexels ilustrativ/ Horoscop octombrie 2022
Iată ce anunță horoscopul lunii octombrie 2022. Mai mult zodii sunt vizate. Unele în prima parte a lunii, altele în a doua. 

În luna octombrie, din punct de vedere astrologic, nu sunt eveniment foarte importante, dar vor fi unele care lasă urmări. ”Prima parte a lunii va fi mult mai zguduitoare pentru nativii care au marcaje cardinale, respectiv Berbec, Balanță și Capricorn. A doua parte a lunii va fi foarte importante pentru cei care au marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător” avertizează astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

În 2 octombrie, Mercur își va opri retrogradarea în Fecioară. ”Și nu o face în mod plăcut, ci printr-o oarecare opoziție cu Neptun” spune Daniela Simulescu. 

În 9 octombrie, urmează Luna Plină în Berbec. ”Aici putem rupe brusc, să răbufnim, să ne războim. Luna Plină rupe, străpunge, renunță. Și pentru că vorbim de Berbec, vorbim de furie, iar Marte se pregătește să retrogradeze, deci este o încărcătură la nivel personal și mondial extraordinară. Aici aș fi mai atent la situațiile conflictuale de acasă, nu le-aș hrăni, nu le-aș da apă la moară” atenționează Daniela Simulescu. 

În 11 octombrie, Mercur se întoarce în Balanță. Cât a fost în Fecioară, sub aripile lui Neptun, nu a fost bine. Intrarea în Balanță ne mai dă o gură de aer, spune astrologul. 

În 23 octombrie, Soarele și Venus se duc în Scorpion și ne zic: ”mai stați și pe acasă”.

În 25 octombrie, ”este un moment extraordinar, cu o Lună Nouă în Scorpion și o Eclipsă Parțială de Soare. Luna Nouă nu este cel mai negru lucru de pe planetă, e momentul în care avem un început”. ”Cele mai mari traume pot fi cele mai mari instrumente pe care le avem” spune Daniela Simulescu, cu referire la Luna Nouă în Scorpion, despre care spune că vorbește despre un ”sevraj”, care doare puternic. 

În 28 octombrie, Jupiter se întoarce în Pești. Trecerea din Berbec în Pești ne amintește ce am făcut din decembrie anul trecut până la acel moment și ne mai dă o șansă, spune Daniela Simulescu, până la final de decembrie. 

În 29 octombrie, Mercur se duce în Scorpion, fiind momentul în care vom scăpa de efectele retrogradării. 

În 30 octombrie, începe evenimentul cheie al anului, retrogradarea lui Marte în Gemeni

Vezi mai mult în video: 

Horoscop, sâmbătă, 1 octombrie 2022

Berbec

Astrele îți recomandă să ai o zi cât mai simplă. Să nu te complici cu o listă lungă de treburi gospodărești! Nu te vei putea ține de toate!

Taur

Îți face plăcere să te implici în planurile apropiaților. Vei fi cel care va pune preț pe oferta cea mai avantajoasă și îi vei convinge. 

Gemeni

Mercur nu se simte foarte bine, deci și tu vei avea senzația că te afli între două lumi. Încearcă să nu îi panichezi pe cei apropiați. 

Rac

Încercările tale de a-i influența pe cei dragi să aleagă variantele preferate de tine nu vor fi reușite. Deci ajustează-ți așteptările. 

Leu

Pierzi mult timp pentru orice decizie. Chiar și pentru acelea referitoare la treburile gospodărești. Vei obosi destul de repede. 

Fecioară

Cum Mercur se va opri din retrogradat în semnul tău, nu putem spune că te vei simți în apele tale. Grijile tale vor fi exagerate. 

Balanță

Cu o vorbă bună rezolvi tot. Chiar dacă va dura ceva timp. În continuare, îți recomand să nu îți asculți în totalitate intuiția. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să nu te bazezi prea mult pe promisiunile prietenilor. În programul lor vor apărea schimbări bruște. 

Săgetător

Nu le poți face pe toate într-o zi! Nu uita că ești om și nu robot! Și ar fi bine să nu ai aceleași așteptări și de la cei dragi. 

Capricorn

Partenerul va fi mai absent și nu la fel de implicat în unele evenimente. Dar nu este cazul să îți faci fel de fel de gânduri. 

Vărsător

O zi foarte bună pentru socializare. Vor fi și unele cheltuieli neplăcute. Discuțiile despre subiecte importante vor fi pe placul tău. 

Pești

Te vei lovi de rigiditatea partenerului. Tu ai chef de ieșit în oraș, de vizite, de evenimente, iar acesta este mai retras

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel