Horoscop. O ZODIE are parte de o SURPRIZĂ! Veți renaște din propria cenușă
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Marte intră în semnul Berbecului.
Marte intră în semnul Berbecului.
Horoscop 21 - 27 octombrie 2019. O zodie are parte de o săptămână tumultoasă, de aceea este bine să asculte de sfaturile astrologului Dc News, pentru a evolua în zona relațională. 

"Nativii acestei zodii încă mai pun la socoteală idei sau soluții la capitolul relații. Încearcă să-și dea seama ce mai pot fac, ce pot schimba sau transforma, ce pot aduce în plus la relațiile pe care le au sau la cele pe care le doresc, pe viitor. De aceea, nativii acestui semn zodiacal vor munci foarte mult în zona aceasta. Și nu mă refer doar la relații, ci și la parteneriate și colaborări.

Este foarte important ce oameni cunoașteți săptămâna aceasta, cu ce oameni vorbiți. Pe de o parte, Martele vostru va face un careu cu Saturn, este clar că va trebui să vă ponderați în momentul în care o să aveți un impuls berbecesc. Pe de altă parte, e un moment de creștere, de evoluție.

Folosiți această săptămână pentru a rezolva ce nu funcționează în zona relațională, ca pe urmă să renașteți", sunt previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru nativii zodiei Berbec. 

Vezi previziunile complete in videoul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel