Data publicării:

Horoscop noiembrie 2024. Previziuni incendiare și răsturnări de situație pentru TOATE zodiile

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Luna noiembrie are două evenimente astrologice importante: Saturn își va opri retrogradarea, iar Pluto va intra în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. 

Astrologii internaționali vin cu noi previziuni pentru zodii. Cum va fi luna următoare? Una încărcată din punct de vedere astrologic. Noiembrie va debuta cu o Lună Nouă în Scorpion, Mercur va fi retrograd în semnul Săgetătorului și va retrograda și Marte. De asemenea, pe 15 noiembrie, Saturn va ieși din retrogradare în semnul Peștilor și va intra în mers direct. Din nou, vom avea o Lună Plină în semnul Taurului, iar Pluto va părăsi semnul Capricornului și va intra în cel al Vărsătorului, unde va rămâne până în 2044, deci în următorii douăzeci de ani!

Willow Grace, astrolog internațional, vine cu previziuni de foc pentru toate semnele zodiacului. Ea anunță schimbări mari și răsturnări de situație, care vor pune zodiile pe jar!

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe 1 noiembrie, tu vei avea o Lună Nouă în Casa a opta. Vei avea niște revelații puternice și anumite secrete pot ieși la iveală, mai ales că discutăm despre o casă a misterelor. Este și o casă a banilor, așa că așteaptă-te la schimbări și în acest domeniu, mai ales la banii pe care îi împarți cu alții, în special cu partenerul. Retrogradarea lui Mercur te va îndemna să revizuiești comunicarea cu partenerii. În a doua jumătate a lunii, odată cu ieșirea lui Saturn din retrogradare, vei simți o ușurare în carieră și poți avea noi oportunități de avansare.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină din semnul tău va aduce claritate în privința scopurilor personale. Aceasta este o oportunitate de a renunța la vechile obiceiuri care nu îți mai aduc niciun folos. Cu Pluto care va intra în Vărsător, se vor deschide noi perspective în carieră și în planurile tale pe termen lung. Fii deschis la schimbare, dar și la oportunitățile care apar.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă în Scorpion te va încuraja să explorezi aspecte profunde ale vieții, dar ale celei interioare. Comunicarea va fi un aspect de bază, mai ales în contextul retrogradării lui Mercur. De asemenea, acest context astral poate aduce dezvăluiri importante în relațiile tale. După 15 noiembrie, când Saturn va intra în mers direct, îți va fi mai ușor să îți concretizezi obiectivele profesionale.

Rac/Ascendent în Rac

Noiembrie aduce oportunități de conectare cu comunitatea ta, dar si o apropiere mai mare de copii, fiindcă are loc în Casa a cincea. Luna Nouă îți va stimula dorința de a participa la activități sociale, de a te bucura mai mult de dragoste. În același timp, retrogradarea lui Marte poate aduce tensiuni în relații, deci fii atent la modul în care comunici. După 15 noiembrie, te vei simți mai puternic și mai încrezător în abordarea provocărilor vieții.

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel