Horoscop noiembrie 2022. Calendar astrologic. Evenimente total neașteptate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu are o emisiune despre cele mai importante evenimente astrologice din luna noiembrie.

Atmosfera principală astrologică a lunii noiembrie este dată de Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur. Pe 8 noiembrie, Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Pe 18 noiembrie, Venus intră în Săgetător. În astrologie, Venus ține de feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. 

Tranzitul lui Mercur în Săgetător ne va provoca să devenim mai înțelepți, să purtăm adevărate dezbateri despre libertate și drepturi egale.

După Venus și Mercur, iată că și Soarele își începe pe 22 noiembrie tranzitul în cea de-a noua zodie. Luna Nouă în Săgetător de pe 24 noiembrie poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete, a subliniat astrologul Daniela Simulescu.

Emisiunea despre cele mai importante evenimente astrologice din noiembrie va fi difuzată joi, începând cu ora 9.30, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel