HOROSCOP, miercuri, 9 noiembrie 2016
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Berbec

Afacerile tale ar trebui sa cunoasca azi o ameliorare, poate pentru ca gasesti noi idei profitabile care iti vor asigura un venit in crestere. Clientii vor aprecia ceea ce le oferi, poti primi felicitari si laude sincere, ceea ce devine motivant sa te implici si mai mult in ceea ce faci. Esti mandru de ceea ce iese din mainile tale sau din mintea ta si, cat timp apar si aprecieri, dar si bani deopotriva, esti capabil de reusite si mai grozave! Cum sa nu lucrezi cu pasiune cand vezi bucurie si placere in ochii celor carora le dedici munca ta?

Taur

Nu e momentul potrivit sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante. Ceva iti spune sa mai astepti o vreme, sa mai aduni ceva informatie, pentru ca urmeaza sa se mai intample unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profita de o zi libera pentru a sta si a cantari pe indelete nivelul pe care te afli sic e resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauza inainte de a da startul, dar acest ragaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ti stabili o strategie corecta.

Gemeni

Tu esti capul tuturor deciziilor importante in mediul in care te afli, pentru ca toata lumea asteapta parerea ta. Ti se recunoaste astfel valoarea, superioritatea, experienta in diverse domenii. Simti greutatea deciziei tale, iti dai seama cat de mult asteapta ceilalti de la ceea ce ai de spus si nu ai vrea sa faci vreo alegere gresita si sa dezamagesti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor. Esti convins ca orice decizie ai lua, toti vor fi de acord cu tine si vor imbratisa alegerea facuta, dar nu poti spune ultimul cuvant inainte de a analiza situatia cu atentie.

Rac

Fii critic, ai tupeu, fii stapan pe tine, fa un pas inainte si arata la ce esti cel mai bun, fii tu insuti pentru ca e un moment in care aceste trasaturi ale tale joaca un rol esential pentru rezolvarea unei probleme. Daca ai sta modest in banca ta si ai trece cu vederea lucrurile care nu-ti convin, nu ai face altceva decat sa lasi nepriceputii sa te depaseasca. Trebuie sa arati ca nu esti dispus sa faci compromisuri ci ca ai niste principii solide de la care nu te abati si ca esti gata sa te lupti pentru a arata ca tu ai dreptate! Cu siguranta azi esti cu un pas inainte si cu un cap deasupra!

Leu

Nu esti multumit de ceea ce fac ceilalti pentru tine. Aveai alte asteptari si alte pretentii, dar inainte de a o face pe suparatul, pune-te un pic in pielea lor si gandeste-te ce ai facut si tu, la randu-ti, pentru ei, cu alte ocazii. Poate ti se raspunde cu aceeasi moneda, in acelasi fel in care ai participat si tu candva la problemele altora si acum poti descoperi cu adevarat cat de mult te-a preocupat soarta altora. Multumeste-te cu cat primesti, chiar daca ajutorul sau contributia celor din jur nu se ridica la nivelul asteptat, pentru ca doar atat pot si ei sa faca. Nu pretinde imposibilul!

Fecioara

O vorba aruncata in vant poate avea efecte mai grave decat s-ar putea crede, de aceea trebuie sa manevrezi cuvintele cu maxima prudenta. Poate nici nu poti prevedea cat de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie sa umbli cu manusi, mai ales cu cei mai agresivi decat tine, deoarece reactia lor poate fi crunta! Risti sa rupi o relatie de colaborare, sa pierzi un prieten, sa fii exclus dintr-un colectiv in care te simteai bine, si totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorintei de a atrage cuiva atentia ca greseste. Spune adevarul cu diplomatie, daca tot o faci!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel