Horoscop, miercuri, 9 iunie 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 9 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 9 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Mâine vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Gemeni.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se pregătește să iasă din Rac. Este posibil ca pentru o zi-două să fii mai neliniștit și dornic să schimbi ceva însă fără a ști exact ce anume.

Taur

Vorbești prea des despre bani și îi vei îngrijora și pe cei din jurul tău. În plus, vei avea un mod destul de intruziv de a acționa, iar colegii se vor simți presați.

Gemeni

Totul este agitat în jurul tău și îți este frică să iei o decizie, dar știi destul de bine că nu poate face nimeni asta în locul tău.

Rac

Accepți mult mai ușor deciziile celor din jur, chiar dacă nu s-au consultat cu tine. Ceva din tine își dorește să creadă că fac alegerile cele mai bune.

Leu

Deși nu se întâmplă nimic special, te vei stresa în plus pentru absolut orice vei face. De parcă există cineva care te presează non-stop.

Fecioară

Încă de astăzi vei simți nevoia de a te retrage, de a sta mai departe de colegii tăi mai gălăgioși. Nu încerca să îi disciplinezi pentru că nu vei reuși!

Balanță

Energia și optimismul te vor scoate din multe probleme. Mai ales astăzi, când oamenii din jurul tău au mari probleme în a se concentra.

Scorpion

Astrele îți recomandă să te pregătești pentru o perioadă plină de provocări la locul de muncă. Chiar dacă deocamdată este doar liniște.

Săgetător

Următoarele două zile sunt prielnice pentru a-ți face planuri de vacanță sau pentru a face vizite rudelor sau prietenilor celor mai dragi.

Capricorn

Colegii vor veni cu mai multe propuneri care nu îți vor conveni. Dar nu este cazul să îi refuzi din prima. Împreună veți găsi cele mai bune soluții.

Vărsător

Atmosfera de la locul de muncă nu va fi una pe placul tău. Dar nici nu poți schimba nimic astăzi. Ocupă-te doar de priorități!

Pești

Discuțiile cu membrii familiei vor fi neplăcute. Dar chiar și asa, recomandabil ar fi să nu fugi de ele. La serviciu, nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi pentru că vei regreta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel