Data publicării:

Horoscop, miercuri, 6 decembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Neptun își oprește retrogradarea. 

Pe 6 decembrie, Neptun își oprește retrogradarea în semnul Peștilor. Neptun este planeta intuiției, a legăturii cu divinitatea, a descântecului, a nebuniei, a iluziei, a eleganței, a artei sufletești și a vindecării profunde. Cei care au marcaj mutabil în astrogramele natale vor scăpa de haosul din ultimele luni. Și cum și Saturn este direct în același semn, acești nativi vor primi un plus de claritate.

Berbec

În prima parte a zilei, vei fi destul de harnic, deci profită din plin! Unii dintre voi vor mai scăpa de unele nesiguranțe pe planul sănătății. 

Taur

Astrele te încurajează să fii mai prezent, să te întâlnești cu viața, să îți dorești noi experiențe. Chiar ai nevoie de prospețime. 

Gemeni

Mercur se apropie de un trigon cu Jupiter. Astrele îți recomandă să te uiți prima dată doar la partea plină a paharului. 

Rac

Oprirea retrogradării lui Neptun te poate ajuta să ai o altă perspectivă asupra principiilor, valorilor, dar și asupra propriei filosofii de viață. 

Leu

Îți vei face numeroase griji pe plan financiar. Astrele îți recomandă să nu le exagerezi și să fii cât mai realist cu putință. 

Fecioară

Oprirea retrogradării lui Neptun îți va aduce un plus de claritate în ceea ce privește relațiile personale. Chiar aveai nevoie. 

Balanță

Venus se va apropia de o opoziție cu Jupiter. Nu ar strica să fii mai atent la negocieri, la lucrurile pe care dai banii. 

Scorpion

Vei putea găsi granița între romantism și realitate. De asemenea, îți vei da seama de gradul de creativitate pe care îl ai. 

Săgetător

Relațiile cu familia se pot îmbunătăți dacă accepți să mai lași de la tine. Poate nu mai este cazul să discuți despre unele subiecte. 

Capricorn

Astrele te încurajează să fii mai vocal, să spui ce te deranjează, dar și ce așteptări ai. Vor fi numeroase beneficii. 

Vărsător

Astrele te încurajează să găsești un echilibru în zona financiară. Să îți plătești datoriile, dar să îți cumperi și ție sau celor dragi ceva. 

Pești

Cu Saturn și Neptun, ambele în mers direct, în semnul tău vei avea parte de o împletire armonioasă între intuiție și realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel