Horoscop, miercuri, 4 august 2021
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 4 august 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 4 august 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Miercuri, 4 august, avem un careu între Mercur și Uranus.

Berbec

Gândurile de dimineață nu vor avea nicio noimă. Pe parcursul zilei, va trebui să îți schimbi deciziile, dar și modul de comunicare.

Taur

Vei reacționa ciudat dacă o persoană va încerca să te convingă de ceva anume. Astăzi nu ai chef să fii mai flexibil.

Gemeni

Fiind stresat de Uranus, Mercur se va manifesta haotic. Și asta se va observa în comportamentul tău. Evită să iei decizii!

Rac

S-ar putea să cheltuiești sume de bani fără să îți fi propus înainte. Probabil te plictisești și ai nevoie de unele acțiuni energice.

Leu

Nu este cazul să încerci să demonstrezi nimic la serviciu. Careul dintre Mercur și Uranus te va agita în mod exagerat.

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu te prea bazezi pe intuiție astăzi. Ceea ce crezi tu că este intuiție este de fapt o rămășiță a unei amintiri.

Balanță

Vei încerca să stai mai retras, însă nu îți va ieși planul. Apropiații te vor obliga să te ții de unele promisiuni mult mai vechi.

Scorpion

Fie că ai o funcție cu o autoritate sau nu, discuțiile cu șefii sau subordonații vor fi tare neplăcute. Nu te poți baza pe nimeni și nimic!

Săgetător

Toate chestiunile referitoare la acte și documente vor fi destul de încurcate. Deci înhamă-te cu multă răbdare încă de la primele ore ale zilei!

Capricorn

Ceri socoteală partenerului pentru unele cheltuieli pe care tu le consideri total nejustificate. S-ar putea să rămâi surprins.

Vărsător

Partenerul este prea radical cu tine și tu vei căuta căi prin care să îl faci să se mai răzgândească. Dar îți va fi foarte greu.

Pești

Colegii una spun și alta fac. Și tu ai nevoie de predictibilitate. Însă astăzi ia-ți gândul! Trăiește clipa aici și acum! Nu neglija odihna!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel