Horoscop, miercuri, 31 ianuarie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. În ultima zi a lunii ianuarie, Luna tranzitează în continuare semnul Balanței. 

Prima lună a anului se încheie. A început cu Mercur retrograd, dar ne-a oferit și tranzitul lui Marte în Capricorn. Cu alte cuvinte, am avut parte de aspecte bune pentru planificare și organizare. Februarie va avea alte planuri cu noi! Va aduce un stellium în Vărsător menit să ne ajute să trecem la următorul pas. Nu așa cum ne imaginăm noi, ci așa cum trebuie. 

Berbec

Îți va fi greu să le faci pe plac altora. Astrele îți recomandă să nu faci promisiuni mărețe nimănui. Încă nu este momentul. 

Taur

Este o perioadă nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Tu poți alege metoda prin care să o faci. 

Gemeni

Mercur se apropie de o schimbare. Astrele îți recomandă să nu te bazezi pe ce spun și au alții, ci mai degrabă pe propriile forțe. 

Rac

Obiectivul tău principal este liniștea familiei. Nu îți va fi ușor să o obții, dar important este să le arăți celor dragi disponibilitatea ta. 

Leu

Cu cât te stresezi mai mult, cu atât ai parte de momente frustrante. Scopul principal este acela de a gestiona instabilitatea. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să îți pui creativitatea la muncă. Mai ales atunci când este vorba de a găsi soluții diferite la problemele apropiaților. 

Balanță

Luna îți tranzitează semnul, deci s-ar putea să te confrunți cu numeroase emoții. Acum ești fericit, acum ești foarte furios. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să fii mai atent la discurs. Să nu spui imediat ce gândești, ci să mai aduni și alte informații. 

Săgetător

Ești cel mai bun la dat sfaturi despre cum să îți gestionezi bugetul. Însă când este vorba de cheltuielile tale, s-ar putea să te cam grăbești. 

Capricorn

Ai în continuare pe Mercur, Venus și Marte de partea ta. Această combinație poate da și multă nerăbdare, dar o vei gestiona cum trebuie. 

Vărsător

Nu prea te simți în apele tale. Indiferent de ce ai face. Astrele te invită să nu fugi deloc de odihnă și de relaxare. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu îți pierzi energia ocupându-te de activități superficiale. Ai nevoie de ea pentru planuri importante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel