Horoscop, miercuri, 3 august 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Horoscop zilnic. Mercur se va pregăti să iasă din Leu. 

Luna tranzitează semnul Balanței pe întreaga durată a zilei. Iar Mercur se pregătește să părăsească semnul Leului. O parte din noi vrea să se dedice altor persoane, celalată parte își dorește să fim mai egocentriști. 

Berbec

Cum Marte începe să se rupă de Conjuncția cu Uranus și Nodul Nord, și tu vei începe să vezi unele situații din mai multe unghiuri. 

Taur

Astrele îți sunt favorabile mai ales în ceea ce privește sfera profesională. Trebuie să înveți diferența între curaj/ambiție și furie/agresivitate. 

Gemeni

Mercur se pregătește să schimbe semnul. Vei fi mai căpos, dar până la urmă îți va prii. Pentru că te vei pune constant pe primul loc. 

Rac

Primești o doză serioasă de motivație de la oamenii cei mai dragi. Treci ușor peste provocările zilei dacă aceștia sunt alături de tine. 

Leu

Mercur va ieși din semnul tău. S-ar putea să spui astăzi tot ce nu ai spus câteva săptămâni. Vei fi cel mai vorbăreț din orice context. 

Fecioară

Mercur va intra mâine în semnul tău și îți va activa unele idei. Dar deocamdată, astăzi, vei fi mai tăcut, mai interiorizat și temător. 

Balanță

Luna îți va tranzita semnul și se va ciocni de Pluto, deci este posibil să trăiești tot felul de emoții intense. Nu este cazul să le eviți. 

Scorpion

Vei fi pus în fața faptului împlinit la locul de muncă. Primești un ultimatum și bine ar fi să nu mai ceri nicio amânare sau anulare. 

Săgetător

Tensiunea de la locul de muncă se mai dizolvă. Vei putea comunica bine cu unii dintre colegi și vei reuși să îți gestionezi eficient impul. 

Capricorn

Te vor năpădi anumite griji greu de explicat. Și bineînțeles că vei avea tendința de a le exagera mai mult decât este cazul. 

Vărsător

Vei resimți stresul ultimelor zile mai ales în relația cu partenerul. Va fi greu să vă conectați unul la altul și veți avea tendința de a vă răci. 

Pești

Nu este cazul să faci promisiuni persoanei iubite. Mai ai răbdare până mâine când Mercur va începe tranzitul în casa relațiilor, care îți va oferi claritate în gândire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel