Data publicării:

Horoscop, miercuri, 27 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Ne apropiem de Luna Plină din Berbec. 

Petrecem ultimele zile cu Lilith în semnul Leului. S-ar putea ca aceia cu marcaj fix în astrogramele natale să simtă că trebuie să facă ceva pe ultima sută de metri. Și se pot gândi la la unele alegeri riscante și scandaloase. 

Berbec

Dacă nu primești atenția pe care consideri că o meriți, vei riposta imediat. Și s-ar putea să intri în conflicte cu ceilalți. 

Taur

Venus se apropie din nou de careul cu Uranus. Deci vei întâlni situații care să te facă să uiți complet de predictibilitate. 

Gemeni

Este o perioadă foarte bună pentru a găsi soluții la problemele familiei. Dar trebuie să te implici serios în discuțiile cu apropiații. 

Rac

Nu ai deloc control asupra zonei financiare. Și dacă te grăbești, s-ar putea să faci unele greșeli. Cel mai bine ar fi să te sfătuiești cu cineva. 

Leu

Interpretezi totul în mod subiectiv. Și astfel, vei ajunge în situații în care oamenii nu vor fi de acord cu tine. 

Fecioară

Trebuie să alegi cât de mult investești într-un proiect. Mai ales din punctul de vedere al resurselor cum ar fi timpul și energia. 

Balanță

Te dai peste cap pentru toată lumea și rămâi dezamăgit că nu primești la fel. Dar problema este de ce o faci? 

Scorpion

În carieră ai parte de multe momente de instabilitate. Dar, din fericire, știi să le gestionezi. Relația cu partenerul este mai provocatoare. 

Săgetător

Planurile cu prietenii pot suferi modificări neașteptate. Astrele îți recomandă să fii mai diplomat în discuțiile cu șefii. 

Capricorn

Te vei agita prea mult pentru unele probleme de la serviciu. Dacă îți vei lua o scurtă pauză, le vei putea privi într-un mod detașat. 

Vărsător

Ceilalți sunt o oglindă a ta. Ce nu îți convine ceva la ei, s-ar putea să respingi la tine. Evită să menții discuțiile contradictorii. 

Pești

Te răzgândești prea repede. Cu Luna prin semnul tău, ai parte de un cumul de emoții greu de gestionat. Nu neglija deloc odihna!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel