Horoscop, miercuri, 25 ianuarie 2023
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 25 ian 2023, 08:32
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Peștilor. 

Luna își continuă tranzitul prin semnul Peștilor. Tendința principală va fi aceea de a ne retrage, de a lenevi sau de a visa cu ochii deschiși. Venus va mai sta câteva zile în Vărsător, deci ne mai oferă un plus de luciditate. Soarele se apropie de un careu cu Nodurile Lunare, deci ne vom pune întrebări legate de următorul pas pe care îl vom face. 

Berbec

Marte se apropie de un trigon cu Soarele. Vei simți să urmezi noi drumuri, că ești altă persoană și că vrei să te exprimi mai mult. 

Taur

Unii dintre voi vor avea revelații legate de cariera aleasă. Sau de locul actual de muncă. Și s-ar putea să înceapă să își dorească o schimbare. 

Gemeni

Te concentrezi prea mult pe partea profesională. Și nu neapărat de drag, ci pentru că vrei să fugi de unele probleme personale. 

Rac

O zi bună pentru reconectarea cu credința interioară. Pentru a face pace cu unele situații pe care nu le poți controla. 

Leu

Ziua va fi caracterizată de o lipsă de energie. Așa că ai face bine să îți organizezi eficient programul. Astfel încât să nu tragi de tine. 

Fecioară

Vei fi mult mai atent la nevoile partenerului sau ale cele persoanelor dragi. Și da, este o zi bună pentru a fi în folosul altora. 

Balanță

Vei observa o tendință de procrastinare. Dacă poți lăsa pe mâine ce poți face astăzi, este bine. Dacă nu, trebuie să îți dai seama care este problema. 

Scorpion

Nu lăsa problemele familiei să te copleșească! Pentru că vei pierde ziua fără a face nimic productiv. Și nu este cazul!

Săgetător

Vei fi mult mai chibzuit. Unor apropiați nu le va conveni acest comportament, dar nu vor avea ce face decât să îl accepte. 

Capricorn

Poți îmbina armonios intuiția cu logica. Atât acasă, cât și la serviciu. Și astfel, ziua va decurge pe placul tău!

Vărsător

Îți consumi repede energia dedicată zilei. Ai face bine să nu exagerezi cu nimic, să nu supracompensezi și să stai mai retras. 

Pești

Cu Luna în semnul tău, vei fi năpădit de tot felul de stări. Unele contradictorii, ce-i drept. Treci de la bucurie imensă la tristețe profundă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?