Data publicării:

Horoscop, miercuri, 23 octombrie 2024

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu / Foto emisiune

Horoscop. Soarele a intrat în semnul Scorpionului. 

Soarele intră în semnul Scorpionului, unde va sta până pe 21 noiembrie. Trecem de la echilibrul forțat din sezonul Balanței la nevoia de a vedea totul în alb sau negru, de a face totul la extreme, specifică Scorpionului. Vom căuta dedesubturile, atașamentele greu de rupt, obsesiile și secretele.

Citește și Ce aduce Sezonul Scorpionului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 noiembrie

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să nu îți consumi resursele într-un mod aiurea. Și să eviți să te contaminezi cu problemele altora. 

Taur/Ascendent în Taur

Intrarea Soarelui în casa a șaptea îți va aduce un plus de claritate în ceea ce privește problemele din cuplu. Vei găsi mai repede soluții la acestea. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Relațiile cu colegii vor fi mai intense. De aceea, ar trebui să nu te implici prea mult emoțional. Și să încerci să rămâi cât mai obiectiv și pragmatic. 

Rac/Ascendent în Rac

Soarele și-a început tranzitul în casa a cincea, deci urmează o perioadă în care vei învăța cum să te pui cu adevărat în valoare. În orice domeniu. 

Leu/Ascendent în Leu

Casa ta are nevoie de mai multă atenție din partea ta. Este cazul să te gândești la propriul confort și la buna înțelegere cu membrii familiei. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Astrele vor fi favorabile pentru cei care aleg să se provoace, să învețe ceva nou sau care vor decide, în sfârșit, să își rezolve chestiunile administrative.

Balanță/Ascendent în Balanță

Trebuie să fii mai atent la modul în care cheltuiești. Intrarea Soarelui în casa a doua îți arată unde ai greșit în ultima vreme și cum poți corecta. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Soarele a intrat în semnul tău. Primești o porție în plus de energie, curaj și încredere. De asemenea, oamenii vor fi mai atrași de carisma ta. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu prea te vei simți în apele tale! Așa că ar fi recomandabil să dai un pas în spate și să eviți confruntările. Cu alte cuvinte, să îți păstrezi energia. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Prietenii vor fi de mare ajutor. Dar trebuie să fii deschis față de ei. Și tu, la rândul tău, te vei demonstra a fi foarte devotat față de unii cunoscuți. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Soarele va tranzita casa carierei. Este momentul să înveți să te pui în valoare, să ieși în față și să devii mult mai competitiv. Astfel, vei avea numeroase beneficii. 

Pești/Ascendent în Pești

Îți revine dorul de ducă și dorința de a te ocupa de organizarea unor evenimente. De asemenea, vei purta discuții cu oameni mai inteligenți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel