Horoscop, miercuri, 23 februarie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Marte sextil Neptun. 

Marte din Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești. Genul acesta de aspect poate lucra atât în favoarea cât și în defavoarea noastră. Pe o parte, ne poate oferi inspirație și empatie, pe de altă parte ne poate face prea idealiști. Astrele ne recomandă să nu alergăm după obiective intangibile și să nu acționăm dacă nu suntem convinși. Dar acest sextil Marte-Neptun predispune la generozitate. 

Berbec

Vei fi mai moale în acțiuni. Inițial te vei supăra că nu ești mai hotărât, dar astfel ai ocazia să îți dai seama că nu pierzi nimic dacă nu ai control. 

Taur

Oamenii din jurul tău își calibrează atitudinea în funcție de modul tău de a acționa. Deci am putea spune că totul depinde de tine. 

Gemeni

Nu ai putere să mai fugi după controlul absolut. Bineînțeles că vei deveni anxios, dar oamenii din jurul tău te vor liniști.

Rac

Partenerul va deveni mai înțelegător. Mai ales dacă nu îl cicălești mai mult decât este cazul. Chiar aveți nevoie de o zi liniștită. 

Leu

Te înțelegi mai bine cu lumea de la serviciu. Colegii chiar sar în ajutorul tău. La rândul tău, vei fi mai condescendent față de ei. 

Fecioară

Poate fi una din zilele acelea în care te lași să visezi cu pchii deschiși. Sau în care îți poți folosi imaginația astfel încât să ai succes. 

Balanță

Poți face pace cu o rudă mai morocănoasă. Discursul tău va fi unul apreciat, mai ales la locul de muncă. Și chiar vei fi harnic. 

Scorpion

Vei fi mai tolerant atunci când comunici cu persoane rigide. Vei evita să le pui etichete neplăcute. Evită cheltuielile inutile!

Săgetător

Te vei gândi de mai multe ori când va trebui să cumperi ceva pentru tine și mai deloc atunci când este cazul să ajuți pe cineva. 

Capricorn

S-ar putea să te lași purtat de emoții. Vei fi într-un ocean de stări. Nu te vei grăbi să acționezi, preferi să stai să simți ce ți se întâmplă. 

Vărsător

Există o tendință de izolare, deși nu se întâmplă neapărat ceva grav. Pur și simplu vrei să te retragi în cea mai mare parte a zilei. 

Pești

Încrederea în viitorul apropiat te va ajuta să deblochezi proiecte, să oferi sfaturi bune prietenilor sau să te ocupi de problemele familiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel