Horoscop, miercuri, 20 octombrie 2021
Autor: Daniela Simulescu | Publicat pe: 20 oct, 08:03
WhatsApp
foto pixabay/ Horoscop Luna Plină, 21 octombrie
Horoscop. Miercuri, 20 octombrie, avem Luna Plină în Berbec.

Luna Plină de astăzi va predispune la decizii importante. De asemenea, există riscul unor momente de furie și impulsivitate. În plus, ne apropiem și de un careu Marte-Pluto.

Berbec

Tu vei resimți din plin această zi. Luna Plină te va face să vrei să pui punct unei situații, profesionale sau relaționale. S-a ajuns la o limită și nu se mai poate.

Taur

G Ad:

Dacă volumul de muncă este prea mare, astrele îți recomandă să te gândești mai întâi cum de ai ajuns aici. Sigur poți schimba ceva să îți ușurezi ziua.

Gemeni

O parte dintre planurile tale pentru această perioadă pur si simplu nu mai pot fi duse la capăt. Trebuie să îți dai seama unde anume te-ai grăbit.

Rac

S-ar putea să fie momente tensionate la serviciu. Direcțiile clare ale superiorilor nu vor fi pe placul tuturor. Încearcă să nu te implici în conflicte.

Leu

Ai așteptat mult timp să se rezolvi unele chestiuni administrative, iar acum ești luat prin suprindere. Dar cu siguranță te vei descurca.

Fecioară

Dacă vei descoperi niște pierderi financiare, nu te îngrijora! Se va rezolva. Deci chiar nu este cazul să te preocupi mai mult decât este cazul.

Balanță

Există riscul unor discuții aprinse cu partenerul. Sau mai există cealaltă posibilitate. Să reușiți să treceți uimitor de repede peste unele probleme mai vechi.

Scorpion

Abia vei mai face față la locul de muncă. Și nu e ca și cum ai munci doar tu. Tot colectivul este foarte ocupat. Nu neglija somnul!

Săgetător

Numai la muncă nu îți stă ție gândul astăzi! Vrei să mergi la cumpărături, să te vezi cu persoanele dragi, să te distrezi dacă se poate.

Capricorn

Luna Plină s-ar putea să declanșeze unele lupte de putere, ori acasă, ori la serviciu. Cu greu vei reuși să te ții cât mai diplomat.

Vărsător

Vorbele tale vor fi precum săgețile. De aceea, astrele îți recomandă să fii atent la cum gestionezi furia. Este și ceva pozitiv: iei decizii de care altora le este teamă.

Pești

Luna Plina pică în zona banilor. Cu alte cuvinte, ai face bine să încerci să nu exagerezi, cel puțin nu astăzi. Poate găsești o persoană care să te pondereze.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro