Horoscop, miercuri, 20 mai 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
pluto
pluto
Horoscop. Astăzi, Soarele iese din semnul confortului, al Taurului, și intră în Gemeni, cel al schimbării.  

Berbec

Focusul se va muta pe modul în care comunici. Nu te simți mulțumit de unele rezultate și ai vrea să le îmbunătățești.

Taur

Până acum ai tot avut inițiative, acum este cazul să vezi și dacă obții ceva de pe urma lor. Te preocupă monetizarea. 

Gemeni

Tot aștepți de ceva timp să îți faci debutul în cadrul unui proiect. Astăzi poți începe să faci asta cu pași de bebeluși.

Rac

Ți-ai dat seama de ceva timp, dar acum chiar crezi că nu mai are rost să investești așa multe resurse pentru anumite prietenii. 

Leu

Scapi de tensiunea de la locul de muncă. Parcă superiorii s-au mai relexat atunci când este vorba de setarea termenelor limită. 

Fecioară

Fii ochi și urechi astăzi! Mai ales în discuțiile cu oamenii care au un cuvânt important în cariera ta. Vei primi sfaturi prețioase. 

Balanță

Gândurile îți sunt departe și nu vrei să fii prezent. Parcă au fost prea grele ultimele săptămâni și astăzi regăsești puterea să visezi. 

Scorpion

Ești prea neliniștit, iei totul prea personal și simți că pierzi controlul. Încearcă să nu recurgi la fapte pe care să le regreți pe urmă. 

Săgetător

Partenerul își cere drepturile. Te-a înțeles că ai mult de muncă, că vrei să faci bani, dar nu îl poți neglija la nesfârșit. 

Capricorn

Colegii sunt tare agasanți. Ai vrea să eviți orice discuție cu ei, dar nu îți iese. În schimb, ei te vor acuza că ești morocănos. 

Vărsător

Începi să te preocupi mai mult de propria persoană, de cum arăți, de ce mănânci, de cum dormi sau de ce pasiuni te bucură. 

Pești

Ai multe de făcut la serviciu, dar treburile gospodărești s-au înmulțit și nu ai cum să le amâni. Partenerul va fi neliniștit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel