Horoscop, miercuri, 20 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu - Astrolog DCNews
Daniela Simulescu - Astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Opoziție Soare-Pluto. 

Soarele din Rac va face o opoziție cu Pluto din Capricorn. Fără să ne dăm seama ne vom implica în proiecte în care puterea interioară va fi zguduită. Senzația principală va fi aceea că oamenii din jur încearcă să ne manipuleze, să ne testeze sau că nu țin cont de noi deloc. Ego-ul nostru va fi destul de inflamat, precum și așteptările. Luna va tranzita semnul Berbecului, deci va pune și mai mult gaz pe foc. 

Berbec

Discuțiile cu persoanele autoritare nu vor fi de bun augur. Deci evită să te ciocnești de șefi sau de oamenii cu funcții importante. 

Taur

Lupta pentru dreptate îți va distorsiona perspectiva asupra unui subiect. Astrele îți recomandă să încerci să fii mai obiectiv. 

Gemeni

Există riscul să faci unele cheltuieli doar pentru a demonstra ceva unor persoane apropiate. Nu este cazul să te grăbești!

Rac

Simți că nu ești ascultat, validat și respectat destul. Parcă oamenii din jurul tău încearcă să îți impună părerile lor. 

Leu

Îți vei da seama că viața se întâmplă cum vrea ea, nu neapărat când și cum îți dorești tu. Este frustrant, dar nu ai ce face. 

Fecioară

Parcă nu mai vezi cu optimism anumite planuri pentru viitorul apropiat. Unele depind și de acțiunile unor persoane care sunt nehotărâte. 

Balanță

La serviciu, un proiect este foarte stresant. Și ajungi atât de prins încât și acasă ești destul de încordat. Familia va fi afectată. 

Scorpion

Obiectivele tale se ciocnesc de ale altora. Și va trebui să găsești o cale de a negocia. Nu este pe placul tău, dar este necesar. 

Săgetător

Cu cât amâni o datorie, cu atât îți va fi mai greu să o achiți. Este o zi bună pentru a negocia unele tranzacții mai serioase. 

Capricorn

Partenerul este destul de reticent și te provoacă serios. Dar nu ai ce face. Astrele îți recomandă să nu îi forțezi mâna cu nimic. 

Vărsător

La serviciu vor apărea situații de genul totul sau nimic. Vei crede că nu ai nicio cale de scăpare, dar te vei descurca până la urmă. 

Pești

Relația cu copiii poate fi destul de complicată. Iar ceilalți se vor supăra dacă apropiații nu le vor respecta rugămințile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel