Horoscop, miercuri, 18 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Conjuncție Marte-Neptun în semnul Peștilor. 

Astăzi avem o conjuncție între Marte și Neptun, în semnul Peștilor. Acțiunea și motivația se întâlnesc cu inspirația și haosul. Pentru cei practici, ziua va fi un calvar. Dar pentru cei mai spirituali și mai artiști, ziua va fi una plină de daruri. Acest aspect este bun mai degrabă pentru a vizualiza, manifesta, a visa. Pot apărea controverse atât la nivel mondial, cât și personal. Risc de dezamăgire. Soarele se apropie de un trigon cu Pluto. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, va fi dizolvat de către Neptun. Îți va fi destul de greu să te bazezi pe ceva sau cineva. Și în niciun caz pe tine. 

Taur

Câteva dintre planurile tale pentru viitorul apropiat vor deveni neclare. Este posibil care unii oameni pe care te bazai să nu te mai poată ajuta. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să te asiguri de mai multe ori înainte de a urma sfaturile unui coleg sau ale șefilor. 

Rac

Poate fi o zi extraordinară pentru meditație, rugăciune sau călătorii în scop spiritual. Nu este ziua potrivită pentru chestiuni practice. 

Leu

Victimizarea nu te va ajuta cu nimic astăzi. Egoul tău se poate inflama în unele situații nesemnificative. Trebuie să îți dai seama de ce. 

Fecioară

Nu este o zi bună pentru a începe o relație nouă. Pentru ceilalți, astrele le recomandă să fie mai atenți la schimbările partenerului. 

Balanță

Schimbările de la locul de muncă îți creează confuzie. Starea de incertitudine nu te lasă deloc să te concentrezi asupra proiectelor. 

Scorpion

Conjuncția Marte-Neptun este bună pentru romantism, creativitate și sensibilitate. Dar nu pentru a face promisiuni persoanei iubite. 

Săgetător

Provocările din sânul familiei par să nu aibă rezolvare. Cel puțin astăzi, te vei simți destul de pierdut în spațiu. 

Capricorn

Conjuncția Marte-Neptun te va sprijini să discuți cu oamenii din jurul tău, fără menajamente. Deci cu multă încredere. 

Vărsător

Există un mare risc de a face cheltuieli pe baza unui impuls de moment sau din cauza unor evenimente personale nemulțumitoare. 

Pești

Conjuncția Marte-Neptun va aduce mult haos în rutina ta cotidiană. Îl mai avem și pe Mercur retrograd, deci nu neglija somnul și odihna!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel