Horoscop, miercuri, 16 decembrie 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop. Ultima zi a lui Saturn în Capricorn ne cere să ne facem un bilanț serios. 

Berbec

Trebuie să te gândești la rezultatele pe care le-ai avut din punct de vedere profesional în ultimul an și dacă ești mulțumit.

Taur

Din frica de a nu pierde, cu greu ai acceptat și părerile altora. Dar așa ți-ai dat seama că nu doar tu ai dreptate.

Gemeni

Cu siguranță, discuțiile despre bani au făcut parte din viața ta. Acum va fi nevoie să fii mai responsabil și mai serios.

Rac

Relațiile au trecut prin diverse teste, unele nu prea pe placul tău. Dar până la urmă ai trecut și de distanțarea socială.

Leu

Colegii ți-au făcut destule probleme, iar unii dintre ei au fost mai apreciați. Iar acest lucru ți s-a părut tare nedrept.

Fecioară

Saturn te-a testat în zona iubirii de sine. Cel mai probabil, ți-ai dat seama că ții cont mai mult de problemele altora.

Balanță

Relațiile cu membrii familiei au fost testate, iar tu ți-ai dat seama că vrei să fii mult mai liber, să te mai rupi de ei.

Scorpion

Te-ai confruntat cu diverse caractere și ți-ai dat seama că nu toți oamenii sunt la fel. Și a trebuit să înveți să îi accepți.

Săgetător

Cel puțin ultimul an ți-a oferit multe lecții din punct de vedere financiar. Ți-ai dat seama că aruncai cu banii pe nimicuri.

Capricorn

Orice proiect început în 2020 a fost o bucurie și o greutate în același timp. Dar te-ai maturizat și vei ști ce să faci de acum încolo.

Vărsător

Pentru tine, distanțarea socială a adus și foarte multe beneficii. Ai mai scăpat de situațiile și oamenii toxici din viața ta.

Pești

Planurile de viitor s-au schimbat total, dar nu te poți plânge. Unele chiar nu își mai aveau rostul pentru tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel