Data publicării:

Horoscop, miercuri, 15 februarie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Conjuncție Venus-Neptun. 

Pe 15 februarie, Venus face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis, de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea devărate decepții amoroase. 

Berbec

Este o zi bună pentru a te ocupa și de activitățile ce țin de sfera spirituală. Și ar fi bine să dai pace trecutului. 

Taur

Te agiți prea mult când este voba de viitorul apropiat. Îți faci prea multe probleme și starea de spirit ți se va deteriora. 

Gemeni

Nu este cea mai bună zi pentru a crede tot ce îți spune șeful, de bine sau de rău. Îți recomand să fii mai circumspect. 

Rac

Ai un dor de ducă fantastic! Iar astrele chiar te încurajează să fii mai spontan, să participi la evenimente sau să studiezi ceva. 

Leu

Multe dintre îngrijorările tale nu au un temei serios, așa că fă bine și nu te lăsa pradă lor! De asemenea, evită cheltuielile serioase. 

Fecioară

Conjuncția Venus-Neptun te poate ajuta să vezi doar partea plăcută a partenerului sau a pretendenților. Deci ai grijă!

Balanță

Colegii sunt doar colegi, nu neapărat și prieteni! Așa că ai grijă la relația cu ei. La modul în care îți expui viața personală. 

Scorpion

Conjuncția Venus-Neptun este nemaipomenită pentru romantism și creativitate. Universul îți dă, dar nu îți bagă și în traistă!

Săgetător

O zi bună pentru a ierta pe aceia din familie care ți-au greșit. De asemenea, conjuncția Venus-Neptun te poate ajuta să redecorezi. 

Capricorn

Vei avea tendința de a asculta mai mult. Intuiția și empatia vor fi aliații tăi. O zi bună pentru a citi, pentru expansiunea minții. 

Vărsător

Relația cu banii este una cu năbădăi! Pe de o parte, nu ai vrea să cheltuiești nimic, dar pe de altă parte îți dorești ceva cu ardoare. 

Pești

Folosește-ți carisma! Vei vedea că vei obține multe beneficii din partea apropiaților. O zi bună pentru schimbarea înfățișării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel