Horoscop, miercuri, 13 iulie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens
Horoscop. Astăzi avem Lună Plină în Capricorn. 

Luna Plină va fi una destul de intensă, dură pentru unii. Mai ales pentru cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Conjuncția Lunii cu Pluto poate scoate la suprafață situații destul de dureroase, care nu ne mai lasă să creștem și pe care trebuie să le tăiem de la rădăcină. Ne vom confrunta cu emoții puternice, cu decizii radicale și cu intransigență față de propria persoană. Este o perioadă bună pentru reconstrucție, dar numai după ce am dărâmat ceva șubred și după ce am reconsolidat terenul. Luna Plină vrea să ne facă să conștientizăm încă o dată că viața presupune și suferință. 

Berbec

Mulți dintre voi vor fi nevoiți să ia decizii radicale referitoare la carieră sau la rolul din societate. Poate fi o zi destul de agitată. 

Taur

Discuțiile de astăzi nu sunt plăcute, dar necesare. Mai ales cele despre subiectele importante pentru viață, nu unele abstracte. 

Gemeni

Îți pui multe întrebări la care nu găsești răspunsuri. Luna Plină activează zona financiară, deci vor fi multe îngrijorări în acest sens. 

Rac

Luna Plină activează sectorul partenerial. Poți stabili noi reguli în relația cu persoana iubită sau în parteneriatele profesionale. 

Leu

S-ar putea să ai momente în care vrei să renunți la tot, dar încă nu este cazul. Poți, în schimb, să îți setezi noi limite personale. 

Fecioară

Te agiți prea mult pentru viitorul apropiat. Ai nevoie să cauți un echilibru între timpul acordat propriei persoane și timpul petrecut cu apropiații. 

Balanță

Relația cu familia poate cunoaște suișuri și coborâșuri, toate într-o singură zi. Îți va fi greu să găsești un echilibru între serviciu și casă. 

Scorpion

Vorbele celorlalți te vor afecta la un nivel la care nu te-ai fi așteptat. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii importante. 

Săgetător

Unele obiceiuri financiare trebuie să dispară. Îți dai seama că nu ai fost destul de conștient în modul în care ți-ai gestionat bugetul personal. 

Capricorn

Luna Plină se petrece în semnul tău și va fi în conjuncție cu Pluto. Vei fi destul de sensibil, influențabil și neputincios. 

Vărsător

Unii nativi vor închide etape serioase sau vor decide să lase trecutul în spate. Nu trebuie să neglijați odihna și somnul. 

Pești

Unii prieteni vă vor dezamăgi. Dar trebuie să aveți în vedere că ați avut așteptări poate ridicole în ceea ce îi privește. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel