Horoscop, miercuri, 12 mai 2021
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Horoscop, miercuri, 12 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 12 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop. Miercuri avem un sextil între Soare și Neptun.

Berbec

Vei fi mai indulgent cu propria persoană și această atitudine îi va inspira și pe cei din jurul tău. Nu insista acolo unde este ceva ce nu funcționează.

Taur

Ce idei ți-au venit ieri, de Lună Nouă? Poate astăzi încerci să cauți resurse pentru a le pune în practică. Doar printr-o comunicare eficientă vei reuși.

Gemeni

Vei ieși din starea latentă de ieri. La serviciu, vei fi nevoit să fii mult mai activ. Partenerul se străduiește să îți facă poftele. 

Rac

Îți vei dori mai multe clipe de singurătate și liniște, însă nu le vei avea. Tot timpul vor fi oameni în jurul tău și bineînțeles, destulă gălăgie.

Leu

Nici nu apuci să propui ceva la serviciu, că imediat colegii și șefii vor dori să pună în practică. Nu ar strica să înveți să spui și nu câteodată.

Fecioară

Ți se va atrage atenția că trebuie să fii mai atent la nevoile celorlalți. Stilul tău critic și tonul superior vor naște destule animozități la serviciu.

Balanță

Ai foarte multe idei, dar nu știi ce să faci cu ele. Primul pas ar fi să le comunici apropiaților, poate vor avea sfaturi. Nu renunța la principii!

Scorpion

Astăzi se vor vedea efectele micilor neînțelegeri dintre tine și partenerul tău. Fiecare va avea ceva de comentat și de revizuit. 

Săgetător

Vei fi foarte ușor influențat de părerea celorlalți, chiar dacă nu sunt apropiați. Le dai prea multă putere. Ar fi cazul să afli de ce se întâmplă asta ca să eviți pe viitor.

Capricorn

Față de ieri, astăzi parcă ai chef mai mult de muncă. Vei depune dublu efort pentru orice ai face, dar vei fi mulțumit.

Vărsător

Nu uita că Jupiter va ieși în curând din semnul tău! Ai senzația că ai pierdut unele oportunități. Regretele și părerile de rău te vor însoți indiferent ce ai face.

Pești

Simți că trebuie să se întâmple ceva nou în viața ta. Familia cu siguranță are câteva idei. Nu le respinge toate, sigur vei adopta câteva dintre ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel