Horoscop, miercuri, 12 iunie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mercur face un careu cu Saturn. 

Miercuri, 12 iunie, Mercur din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Acesta produce sarcasm, ironie și multe replici dureroase. De asemenea, ne face să ne îndoim de capacitatea intelectuală. Ne punem singuri limite. Sau luăm decizii doar atunci când suntem forțați de situație. 

Berbec

Discursul tău nu va fi pe placul celorlalți. Ești tendențios și exigent. Îți vei pune deseori singur limite. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu nicio investiție. Mai ales dacă este propusă de anumiți prieteni. 

Gemeni

Careul dintre Mercur și Saturn îți va complica serios ziua. Nu este de ajuns că ești tu pesimist, vei întâlni persoane la fel. 

Rac

Pierzi controlul asupra unor activități. Astrele îți recomandă să nu încerci să forțezi nimic, ci pur și simplu să ai răbdare. 

Leu

Prietenii nu vor fi atât de prezenți și implicați așa cum ți-ai fi dorit. Cel mai bine ar fi să nu te bazezi deloc pe ei. 

Fecioară

Este una dintre acele zile în care trebuie să împaci și capra și varza. Astrele îți recomandă să nu iei decizii pripite la serviciu. 

Balanță

Întocmirea unor documente îți dă mari bătăi de cap. Cel mai bine ar fi să te consulți cu unele persoane mai experimentate în acest sens. 

Scorpion

Dacă persoana iubită nu îți răspunde cu aceeași monedă, îți pierzi repede încrederea în tine. Și începi să îți faci tot felul de scenarii. 

Săgetător

Partenerul îți dă adevărate bătăi de cap. Trebuie să depui eforturi suplimentare pentru a-l convinge de ceva destul de evident. 

Capricorn

Colegii se vor demonstra a fi principala sursă de stres. Nu reușiți să vă sincronizați și de aici vor apărea nemulțumiri. 

Vărsător

Astrele te invită să nu pui prea multă presiune pe tine. Ci să faci tot posibilul să lași viața să se întâmple pur și simplu. 

Pești

Discuțiile cu familia ta sau a partenerului vor crea momente destul de stânjenitoare. Dar, stai liniștit, se va uita repede!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel