Horoscop, miercuri, 12 ianuarie 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop. Luna tranzitează semnul Taurului. 

Astăzi nu avem un aspect de menționat, însă ne pregătim de careul dintre Mercur și Uranus de mâine și bineînțeles, de prima retrogradare a planetei comunicării. Deși aceasta va începe teoretic pe 14 ianuarie, momentan ne aflăm în faza de staționare, care poate fi responsabilă pentru multe încurcături, blocaje sau întârzieri.

Berbec

Marte este încă sub asediul lui Neptun, deci vei avea o zi destul de confuză. Dacă îți încarci programul, vei reuși să scapi basma curată,

Taur

Sunt posibile multe neînțelegeri la locul de muncă. Nu este cazul să cauți vinovații, ci mai degrabă să accepti situația și să găsești soluții.

Gemeni

Vei fi acuzat că ești prea încăpățânat când tu, de fapt, ai nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie. Ești destul de nesigur astăzi.

Rac

S-ar putea să existe o diferență între ce zic unii colegi și ce înțelegi tu. De aceea, ar fi recomandabil să întrebi orice de două ori.

Leu

Tot aștepți validarea unor persoane cu autoritate, dar adevărul este că nu ai nevoie. Lasă visurile pe altădată, astăzi fii mai practic!

Fecioară

Te gândești de prea multe ori la ceva. Parcă îți place să te sabotezi singur. Încearcă să nu amâni deciziile nu foarte importante.

Balanță

Lipsa aprecierii persoanelor dragi te va supăra. Dar nu o vei primi dacă nu o vei cere. Deci nu este o zi bună pentru așteptări și speranțe.

Scorpion

Persoana iubită va avea un rol important. Te va sfătui sau se va implica într-o problemă mai veche la care nu ai găsi până acum rezolvare.

Săgetător

Spui multe și nevrute. Dintr-un exces de energie și din dorința de a brava, s-ar putea să îți periclitezi imagina în fața celorlalți.

Capricorn

Visezi doar cai verzi pe pereți. Până și tu vei rămâne uimit de fanteziile tale. Este un semnal că ai nevoie deo pauză. Nu neglija deloc odihna și somnul!

Vărsător

Vei depune eforturi mari pentru a te ocupa de toate activitățile planificate. Nu îți va ma rămâne dispoziția necesară pentru prieteni.

Pești

Nu uita că neînțelegerile de la locul de muncă sunt menite să te facă să vrei ceva mai bun în viața ta. Deci nu exagera cu victimizarea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel