Horoscop, miercuri, 11 mai 2022
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Jupiter intră în Berbec.   

Astăzi, Jupiter intră în Berbec, unde va sta până pe 28 octombrie. Vom beneficia din plin de încredere și inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer. Furia va deveni un instrument folositor dacă vom ști cum să o folosim. Tranzitul lui Jupiter în Berbec este precum o promisiune de viață nouă. 

Berbec

Poți folosi această zi pentru a-ți pune intenții. Jupiter îți va oferi mai mult curaj și te va face să te bazezi mai mult pe propriile forțe. 

Taur

Jupiter te va ajuta să scapi de tot ce nu este potrivit pentru tine. Că nu te vei simți în largul tău când vei renunța, nici nu mai contează. 

Gemeni

Prietenii vor avea un rol important în viața ta. Sau tu vei dori să ajuți câteva persoane apropiate. Cert este că vei avea mai multă încredere în viitorul apropiat. 

Rac

Statutul tău se va schimba. Ai nevoie să fii văzut, perceput și înțeles altfel de acum încolo. Poți schimba chiar locul de muncă dacă îți dorești. 

Leu

Jupiter te va obliga să îți asculți vocea interioară și să nu mai faci compromisuri. Poți începe un nou curs, să călătorești sau să îți faci noi prieteni. 

Fecioară

Vei trece prin unele situații care îți vor arăta câte resurse interioare ai. Unii dintre voi vor fi preocupați de investiții. 

Balanță

Jupiter va tranzita casa relațiilor și a parteneriatelor. Poți cunoaște pe cineva dacă ești singur. Sau poți îmbunătăți relația actuală. 

Scorpion

Jupiter va aduce multă muncă, dar și bucurie și sens. Treburile gospodărești se vor înmulți, dar chiar vei dori să fii mai harnic. 

Săgetător

Jupiter îți va activa zona bucuriei și a iubirii. Vei avea o vară de neuitat! Nu trebuie să fii copil ca să te joci sau ca să experimentezi lucruri noi!

Capricorn

Relația cu familia va deveni destul de importantă. De altfel, vor fi și evenimente care să vă lipească. Ai nevoie de echilibru casă-serviciu. 

Vărsător

Jupiter te provoacă să faci mici schimbări. Dar fără să ai în gând anumite rezultate. Ci pur și simplu să te lași purtat de viață. 

Pești

Pot veni creșteri ale veniturilor, dar și cheltuieli pe măsură. În orice caz, începe o perioadă în care să înveți să te valorifici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel