Horoscop, miercuri, 11 decembrie 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Unii prieteni se depărtează de nativii din Pești și nu le oferă motive serioase în acest sens
Unii prieteni se depărtează de nativii din Pești și nu le oferă motive serioase în acest sens
Horoscop.  Nu le ridică nimeni statuie la locul de muncă Vărsătorilor, deci aceștia să nu exagereze cu orele suplimentare dacă nu este cazul.

Berbec

Relația de cuplu se poate deteriora dacă nu ești disponibil să discuți și subiectele mai neplăcute cu partenerul. Fuga nu face bine nimănui.

Taur

Ți se cere să iei o decizie pe redepe înainte și tu explici lumii că nu ești robot, că ai nevoie de ceva timp pentru a analiza toate variantele.

Gemeni

Dacă nu ai returnat un obiect sau o sumă împrumutată, vei fi tras la răspundere într-un mod nu foarte plăcut. Cu greu vei găsi înțelegere.

Rac

Astăzi este recomandat să nu ai așteptări de la ceilalți, nici pe plan profesional, nici pe cel amoros. Vei observa că lumea este mai rece.

Leu

Colegii îți pun destule bețe în roate și vei ajunge într-un impas din care cu greu vei ieși. Ai avut prea mare încredere în ei.

Fecioară

Vei încerca din răsputeri să îți convingi partenerul că iubirea trece prin stomac. Cu alte cuvinte, că ai nevoie de siguranță pentru a putea fi romantic.

Balanță

Îți pui la îndoiala farmecul și capacitatea de a cuceri alte persoane. Nu este cazul să fii așa dur cu tine, ci doar să ai grijă la persoanele pe care le vrei în viața ta.

Scorpion

Când toată lumea se agită în jurul tău din cauza unui eșec, tu ești singurul care poate aplana conflictele și care poate stabili o nouă direcție câștigătoare.

Săgetător

Te-ai săturat să dai socoteală despre ce faci cu banii tăi. Oamenii te întreabă pentru că și tu la rândul tău ești curios des în ceea ce privește situația lor financiară.

Capricorn

Astrele îți conferă capacitatea de a obține mai ușor ceea ce îți dorești. Trebuie doar să fii mai curajos și perseverent. Vei primi ajutor de unde nu te aștepți.

Vărsător

Nu îți ridică nimeni statuie la locul de muncă, deci nu exagera cu orele suplimentare dacă nu este cazul. Ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Pești

Unii prieteni se depărtează de tine și nu îți oferă motive serioase în acest sens. Recomandabil este să nu le ceri explicații. Riști să pierzi mult timp degeaba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel