Horoscop, miercuri, 10 octombrie, 2018
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Horoscop. Peștii nu ar trebui să se compaRE  cu ceilalţi pentru că EI  aU sigur un as în mânecă de care vei şti CUM să profite la momentul oportun. Scorpionii țin în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu au reuşit până acum s-o alunge, dar să fie  atenți azi la semnalele care vin spre ei.

Horoscop, 10 octombrie 2018, BALANȚĂ

Te integrezi foarte bine în grupul larg de persoane care s-a adunat în jurul tău, pentru că aveţi un scop comun şi vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi sens. Vă stimulaţi unii pe alţii, pe apreciaţi reciproc ideile şi contribuţia, şi când toţi vâsliţi în acelaşi ritm şi cu aceeaşi implicare, şi rezultatele vor fi pe măsură.

Eşti în faţa unui nou început care vă va satisface pe toţi, deopotrivă, dar eşti conştient că fără o contribuţie colectivă şi echitabilă, nu puteţi ajunge acolo unde v-aţi propus. Dialogaţi, comunicaţi, conlucraţi, pentru că ideile cele mai bune apar din schimbul permanent de păreri. Te simţi bine în acest mediu, pentru că gândiţi la fel.

Horoscop, 10 octombrie 2018, SCORPION

Ţii în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu ai reuşit până acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ţi recăpăta finalmente liniştea şi buna dispoziţie.

Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste bună, o şansă de împăcare cu cineva, o rezolvare tardivă la o problemă mai veche, deci nu-ţi turna cenuşă în cap pentru cine ştie ce eşec care te macină, pentru că soluţiile vin de unde nici nu te aştepţi. Te vindeci de supărare şi pesimism, ca prin farmec!

Horoscop, 10 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Schimbarea mult visată stă chiar în mâinile tale, deci priveşte-te cu mai multă atenţie şi descoperă singur încotro merită să-ţi muţi punctul de referinţă, sensul spre care îţi vei îndrepta azi atenţia va aduce, mai apoi, unele dintre cele mai spectaculoase noutăţi şi evenimente, dar cel mai dificil moment este, desigur, decizia!

Nu te grăbi să spui ce ai ales, fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui, că ar fi păcat să porneşti ceva cu mult avânt şi să descoperi, mai târziu, că nu aveai suficientă benzină în rezervor. Dacă eşti sigur că ai toate instrumentele potrivite pentru această nouă călătorie, hai, la drum!

Horoscop, 10 octombrie 2018, CAPRICORN

Discuţiile pe care le porţi cu cei dragi din familie au un rol major pentru a ajunge la unele concluzii benefice pentru toţi. Descoperi cât de multe aveţi în comun, că vă înţelegeţi de minune asupra unor subiecte, că ştiţi să vă puneţi laolaltă puterile pentru a ajunge la un scop comun.

Această minunată armonie merită valorificată din plin în acţiuni comune la care să-şi aducă toţi ai casei contribuţia, că nu se ştie când veţi mai fi atât de uniţi, de compatibili, de toleranţi unii cu alţii.

Arăţi imensă înţelegere partenerului tău de viaţă sau copiilor tăi, aspect ce construieşte terenul paşnic cel mai favorabil unor activităţi comune de succes.

Horoscop, 10 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Succesul la care ajungi astăzi îţi oferă minunate motive de satisfacţie cu privire la ceea ce faci. Reuşita de acum te motivează să mergi şi mai departe, să urci şi mai sus, acordând mai multă atenţie asupra auto-perfecţionării tale.

Când vezi de ce eşti în stare, parcă te concentrezi şi mai serios asupra ţelurilor tale şi îţi stabileşti obiective din ce în ce mai înalte.

Poţi şi mai mult, dar pentru a urca pe următoarele trepte, e nevoie de o continuă acumulare de informaţii, de experienţe, devenind din ce în ce mai bun în acel domeniu. Continuă-ţi, aşadar, procesul de dezvoltare şi desăvârşire pe care l-ai pornit!

Horoscop, 10 octombrie 2018, PEȘTI

Nu te compara cu ceilalţi pentru că tu ai sigur un as în mânecă de care vei şti să profiţi la momentul oportun. Te afli într-un anturaj în care toţi au ceva specific lor, ceva ce îi evidenţiază şi îi recomandă, şi la fel e şi în cazul tău! Ai tendinţa de a te la faptele celor din jur şi, prin comparaţie, să-i vezi pe ei net superiori ţie, ceea ce nu e deloc adevărat.

Deşi ai da randament mai bun pe cont propriu, nu te teme azi să te alături unui grup mai larg de persoane şi nu-i privi pe ei ca pe cei mai grozavi oameni din lume, pentru că nici tu nu eşti cu nimic mai prejos. Şi tu ai atuurile tale, deci merită să faci un pas în faţă cu încredere şi să arăţi la ce eşti TU cel mai bun.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel