Horoscop, miercuri, 10 iunie
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
stea supernova galaxie
stea supernova galaxie
Horoscop. Nativii Gemeni se vor contrazice cu toți oamenii din jurul lor.

Berbec

Alegi să te plângi de orice nu îți convine. Nu mai ești dispus să lași de la tine sau să le permiți celorlalți să nu te ia în calcul.

Taur

La serviciu, ai parte și de vești bune, și de unele mai proaste. Acasă vor fi discuții referitoare la bani, destul de aprinse.

Gemeni

Te manifești precum Gică Contra. Și colegii, și prietenii îți atrag atenția că ai pretenții prea mari, că emiți prejudecăți fără să gândești obiectiv.

Rac

Este o zi cu multă neclaritate, ceață la tot pasul, destule păreri de rău. Ar fi bine să nu te implici în proiecte prea serioase.

Leu

Oamenii dragi te fac să vezi viața cu ochi mai buni, să fii mai optimist. Parcă nu mai ești așa de speriat de incertitudine.

Fecioară

Ai foarte multe drumuri de făcut, dar și de purtat discuții cu unele persoane prea superficiale pentru gusturile tale.

Balanță

Venus este în continuare retrogradă și te zăpăcește. Nu mai știi ce este clar în viața ta, ai parte doar de incertitudine.

Scorpion

Ultimul lucru la care ar trebui să apelezi astăzi este ironia. Încearcă să tratezi oamenii și proiectele cu multă seriozitate.

Săgetător

Partenerul simte că nu comunici suficient și îți va atrage atenția. Dar tu nu ai disponibilitate pentru propunerile lui.

Capricorn

Vei fi remarcat de anumiți colegi care te desconsiderau până în acest moment. Te văd cu alți ochi acum. Ajung să te admire.

Vărsător

Roagă pe cineva să te ajute în coordonarea cheltuielilor. Dacă te vei baza doar pe tine, vei avea parte de surprize neplăcute.

Pești

Te cuprinde lenea, dar capeți imediat energie atunci când trebuie să aperi o persoană dragă. Totuși nu exagera cu furia!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel