Horoscop Mercur retrograd. Cum afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022 fiecare zodie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Prima retrogradare a lui Mercur din 2022 are loc în perioada 14 ianuarie - 4 februarie.

Cele patru perioade cu Mercur retrograd:

14 ianuarie - 4 februarie 2022: Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. 

10 mai - 3 iunie 2022: Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. 

10 septembrie - 2 octombrie 2022: Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. 

Pe 29 decembrie: Mercur începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. 

Cum afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022 fiecare zodie/ascendent

Berbec / ascendent în Berbec

La voi, Mercur îşi începe retrogradarea în casa a 11-a, se va întoarce în casa a 10-a. Adică în ianuarie şi februarie vor fi rediscutate subiecte la care ai crezut că s-a renunţat de mult timp, mai ales în zona profesională. Sau ai avut planuri, idei pe care nu le-ai pus în aplicare. Primele două luni ale anului, dacă te apuci de treabă, vei putea să vezi aceste planuri concret, în plan real. 

Cu Mercur întorcându-se în Capricorn, şi discuţiile cu superiorii, cu autorităţile, trebuie să fie purtate altfel. Se vor lua nişte decizii la nivelul organizaţiei, companiei care nici nu îţi vor plăcea, dar nici nu îţi vor displăcea 100%. Mulţi veţi lua decizii pe plan profesional. 

Taur / ascendent în Taur

La locul de muncă vor fi situaţii în care vă veţi simţi limitaţi, că nu ştiţi destul de multe sau că alţii ştiu mai multe, veţi crede că nu aţi avut noroc să învăţaţi, să studiaţi. Dar Mercur asta zice: Ok, nu ai avut noroc să studiezi, dar ce ar fi să te apuci să înveţi acum ceva. Să îţi dai seama că ţi-ai creat singur o cutie din care nu ieşi.

Mercur se va întoarce din casa a 10-a în casa a 9-a. Şi în casa a 9-a, ori călătoreşti (o să ai câteva boacăne pe acolo), ori nu ai vrut să mergi într-o călătorie, nu ai vrut să înveţi ceva. Te poți trezi cu examene sau "restanțe". Adică reveniţi asupra unor idei, decizii pe plan educaţional, formaţional. Dacă aţi renunţat la un studiu, la un curs, la o facultate, poate vă vine curajul să le reluaţi. Sau vă daţi seama că nu poţi să stai aşa, ci trebuie să mai înveţi lucruri ca să te simţi mai puternic în zona profesională.

Gemeni / ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul vostru, deci veți trăi altfel perioada următoare. Mercur va retrograda din casa a 9-a în casa a 8-a. Înseamnă că începutul anului vă zguduie pe interior şi vă întreabă care este baza voastră financiară. Aveţi un buget de risc? Adică există ceva acolo la care puteţi să apelaţi în momentele grele?

Veți descoperi cât de mult depindeţi de ceilalţi. Uneori, nu avem ce să facem, trebuie să depindem de ceilalţi. Dar sunt şi situaţii în care ne putem baza pe noi, mai ales dacă începem din timp să ne facem bugetul acela de risc. 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel